Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Borat se vrací!


ikona
Mr. Hlad
boratkazachstánsacha baron cohen
Very nice! 

Vždycky, když se Sacha Baron Cohen na nějakou dobu odmlčí, začne být svět malinko nervózní, protože stoupá pravděpodobnost, že kutí nějaký nový projekt. Takový, v němž zase udělá úplně idioty z lidí, kteří hýbou světem a jejichž rozhodnutí mohou mít vliv na ekonomiku celých států nebo třeba i vyvolat válku. Naposledy se takhle vyblbnul u seriálu This is America, ale jeho nejslavnějším kouskem pořád zůstává Borat. V něm jako kazašský novinář vyrazil zkoumat americkou kulturu přímo do USA a já si pamatuju, že když jsem ten film poprvé s Civalem viděl, málem jsem u toho umřel smíchy. 

Z Borata se stal hit, bylo však jasné, že klasický sequel jen tak nevznikne, protože lidi prostě o Cohenovi už vědí. Jenže to vypadá, že se na něj zapomnělo, protože podle všeho teď Cohen nejen že natáčí dvojku, jak ukázalo nedávné video, ale možná už je skoro hotová! Cohen dokonce prý už jednu její verzi promítal hollywoodským hlavounům. O zápletce (pokud se o něčem takovém dá u Borata mluvit) nic oficiálně nevíme, ale podle všeho se Borat vydá do Ameriky inkognito, protože je tu slavný. 

Zatím není jasné, kdy film uvidíme. Původního Borata distribuovali v roce 2006 Foxové, kteří teď patří Disneymu a je otázka, jestli o něj bude mít family friendly studio zájem. Ale vzhledem k tomu, že není známo ani jméno režiséra nebo jestli film uvidíme letos, nebo až příští rok, má asi Cohen dost času na to, aby to všechno nějak vymyslel. My jsme každopádně dost natěšení. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace