Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Tom Cruise a jeho šílený kaskadérský kousek v Mission: Impossible 7


ikona
Spooner
Christopher McQuarrieMission: Impossibletom cruisevideo
Hollywoodským pojišťovákům opět tuhne krev v žilách. 

A už se zase točí. Trvalo to sice několik měsíců, ale i kamery na place sedmého Mission: Impossible se po nucené pandemické pauze rozjely na plno a režisér Christopher McQuarrie s Tomem Cruisem již pár dní řádí v Norsku. A hollywoodská hvězda vzala svůj návrat před kamery opravdu od podlahy a restart natáčení nezačal ničím jiným, než další šílenou kaskadérskou scénou. A dubléra nechal Cruise evidentně zase odpočinout.

Co si věčný blázen s tvůrci po šplhání po mrakodrapu, skákání mezi baráky či zavěšení na letadle vymyslel tentokrát? Nic „menšího“ než rychlou jízdu na motorce po dlouhé rampě a následný skok do propasti uzavřený otevřením padáku. A pokud si naivně myslíte, že tentokrát přenechal Cruise práci kaskadérovi, další záběry ze sociálních sítí jasně potvrzují, kdo že to šel zase pokoušet štěstěnu. Tady je zkrátka vše při starém a filmový matador s McQuarriem pro nás evidentně kutí další nabušenou podívanou. A něco mi říká, že tímto kouskem Tomovy šílenosti na place další nemožné mise rozhodně nekončí.

Připomeňte si i Tomovy starší kaskadérské kousky:

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace