Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Kmotr dostane novou verzi


ikona
Spooner
al pacinofrancis ford coppolakmotrkmotr 3mario puzo
Kromě Ligy spravedlnosti se dočká jiného režisérského sestřihu nečekaně také jedna velká filmová klasika.  

Když se řekne nejlepší filmová trilogie vůbec, mnoho lidí určitě bez zaváhání napadne gangsterská sága Kmotr. Majstrštyk Francise Forda Coppoly patří k vrcholům žánru a vlastně i celé kinematografie, který si Cival rád pouští na Netflixu v nekonečné smyčce. Jenže zatímco první a druhý díl jsou takřka pro všechny diváky synonymem filmové geniality, završení kmotrovské trilogie vzbuzovalo v mnoha lidech malinko rozpaky, a i přes sedm nominací na Oscara je považován za nejslabší, ale stále velmi nadprůměrný, přírůstek série. I když já osobně žeru trojku v podstatě stejně jako předchozí díly. A právě poslední kapitola Michaela Corleoneho nyní trochu nečekaně získává zbrusu novou verzi!

Paramount dal totiž Coppolovi zelenou a on nyní pracuje na kompletně novém sestřihu třetího Kmotra. Ten bude mít poněkud těžkopádný název Mario Puzo’s The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone. Tato verze bude mít mimo jiné zcela jiný začátek i konec a celkově by se v ní konečně měla naplnit vize a záměry, jež Coppola s autorem ságy Mariem Puzem původně měli. V době natáčení a následné postprodukce se totiž musela dělat řada kompromisů, které se nyní snaží legendární režisér odčinit. Třetí Kmotr pak byl samozřejmě také díky 4K skenu záběr po záběru kompletně restaurován. Premiéra pak proběhne ve vybraných kinech v prosinci a poté vyjde digitální cestou. Filmoví fanoušci se tak dočkají hodně lahůdkového filmového dárečku a sestřihu, jenž nejspíš bude stát za to. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace