Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #574 o Spideym a Batmanovi


ikona
Mr. Hlad
avengersbatmanchadwick bosemansonicspider-mantotal recallvíkendový výplach
Jak by vypadal noir Spider-Man? Kdo daboval Batmana třicet let? A jak zrůdně mohl vypadat Sonic?  

Záříjový výplach 

Plakát týdne
The Batman vypadá dobře. Ale zapomenout šmahem na Nolana a jeho trilogii, to asi nepůjde. Rozhodně ne, pokud budou fandové předělávat plakáty z Temného rytíře tak, aby vypadaly, že patří k Pattinosonově verzi. A zvlášť, když vypadají takhle dobře, i když je na nich Riddler místo Jokera.

Natáčení týdne
Přiznám se, že dokumenty z natáčení moc nesleduji. Nebaví mě čumět na zelené plátno. Ale dokumenty z natáčení starých filmů, kdy se všechno muselo „udělat“, to je jiná. Jako třeba u Goonies

Batman týdne
Jaký Batman je nejlepší? Michael Keaton? Adam West, Christian Bale? Nebo snad Ben Affleck? A nebo Kevin Conroy? Ten se sice na plátnech kin neproslavil, ale netopýřího hrdinu dabuje už třicet let v animácích, videohrách a vlastně skoro všude. A dělá sakra dobrou práci. 

Sonic týdne
Když se objevily první trailery na Sonica, byla to hrůza, to si pamatujeme všichni. Ale pak se začali ozývat naštvaní fandové a studiu došlo, že by měli slavného hrdinu předělat, aby vypadal trochu míň jako démon z pekla. Ale stojí za to připomenout si, jak měl vypadat úplně původně

Sniper týdne
Nicholas Irving je člověk, kterého nechcete naštvat. Bývalý ranger byl odstřelovač a na pažbě má třiatřicet zářezů, takže svou práci asi umí. Minimálně dost na to, aby se podíval na odstřelovačské scény ve filmech a ohodnotil, které se povedly a které ne. 

Spider-Man týdne
Spider-Man Noir
je poměrně slavný komiks, ve kterém je Spidey trošku temnějším hrdinou. Konec konců tuhle jeho podobu jste mohli vidět v animáku Into the Spider-Verse. Jak by ale vypadala celovečerní a hraná verze? Možná docela zajímavě. 

Srovnání týdne
Pixarovka Frčíme v kinech úplně nezazářila. Částečně kvůli Covidu, ale částečně možná prostě Pixar šlápl vedle. No ale pořád je docela fajn, takže pokud patříte mezi fandy, asi oceníte video, ve kterém uvidíte srovnání toho, jak finále filmu vypadalo v kině a na papíře

Superhrdinka týdne
Kate Bishop jsme sice ještě na plátně neviděli, ale dorazit by měla v seriálu Hawkeye, kde bude dělat parťačku Jeremymu Rennerovi. A s lukem jí to jde taky dobře. Seznámit se s ní však můžete v herních Avengers, kteří vyšli tenhle pátek. 

Herec týdne
Smrt Chadwicka Bosemana byla hodně nečekaná a svět přišel o hodně talentovaného herce. Tady si můžete připomenout, jak moc šikovný a talentovaný byl. Je ho škoda. 

Duel týdne
V posledním výplachu jsme se vás ptali, v jaké roli krom Black Panthera vás Chadwick Boseman bavil nejvíc. Celkem s přehledem to vyhrálo baseballové drama 42. 

Dnes se podíváme na sci-fi. Total Recall slaví třicet let a vychází ve 4K verzi. Předlohu k téhle kultovní pecce napsal Philip K. Dick a nás by zajímalo, jaký film podle P.K. Dicka máte nejradši. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace