Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman má Covid


ikona
Mr. Hlad
batmancolin farrellmatt reevesrobert pattinsonthe batmanthe penguinwarner bros
Na place Batmana řádí koronavirus 

První upoutávka na The Batman, která se objevila před pár dny, nás velmi příjemně překvapila. Matt Reeves nekecal a očividně hodlá pojmout další film s ochráncem Gothamu víc jako detektivku a má v plánu přistoupit k látce poněkud realističtěji. A Robert Pattinson i na tom malém prostoru, jaký v traileru dostal, předvedl, že by si s rolí měl poradit. Takže jo, začali jsme se oficiálně těšit. Jenže to vypadá, že The Batman si tu kinopremiéru bude muset vybojovat. Stejně jako u spousty jiných filmů se muselo na jaře přerušit natáčení kvůli epidemii koronaviru. Teď už je ovšem celý štáb zase na place a pokračuje se tam, kde se minule přestalo. 

Nebo vlastně už zase nepokračuje. Všichni, kdo se motají kolem The Batman, musí chodit na pravidelné testy a teď se ukázalo, že jeden z tvůrců si s sebou před kameru přinesl i Covid-19. A podle zdrojů Variety se nakazil přímo Robert Pattinson. Jestli je tím nemocným skutečně on, Warneři nepotvrdili. Jen oznámili, že „nakažený“ je v izolaci a dodržují se všechny hygienické předpisy, které se dodržovat mají. A že natáčení stojí. Jak moc to ovlivní další práce a přípravy, zatím nikdo neví, ale o nějakém přesunu data premiéry se zatím naštěstí nemluví. The Batman by měl do kin dorazit 21 října příštího roku, tak uvidíme jestli se s tím datem nebude hýbat. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace