Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gerard Butler dobývá policejní stanici


ikona
Mr. Hlad
boss levelcopshopfrank grillogerard butlerjoe carnahan
Butler vs. Grillo 

S kariérou Gerarda Butlera to vypadalo před pár let docela nejistě, ale pak se ukázalo, že v kinech je místo pro klasického akčního hrdinu béčkovějšího ražení. Zvlášť v době, kdy se z téhle škatulky začal pokoušet utéct Jason Statham. Pád Bílého domu a jeho pokračování vydělaly solidní peníze a Butler to s béčky bude zkoušet dál. A nám to vlastně nevadí. Navíc u své novinky Copshop spojí síly s Joe Carnahanem, jehož Narkotika nebo A-Team máme hodně rádi a sakra doufáme, že už brzy uvidíme i jeho Boss Level

Copshop se má odehrávat v malé policejní stanici, která se změní ve válečnou zónu. Právě sem totiž zamíří Butlerův hitman, který tu má splnit svou misi a to bez ohledu na to, kolik lidí u toho umře. Na stanici ale narazí na mladou policistku, které to zatraceně pálí, a také na podvodníka, který tu sedí zavřený za katrem a nikdo neví, na čí stranu se v následujícím boji přidá. Ženská role ještě obsazená není, ale podvodníka by měl ztvárnit Frank Grillo. Tuhle komornější variaci na klasiku Útok na 13. okrsek by chtěl Carnahan začít točit už příští měsíc, tak snad to dopadne. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace