Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #573 o Black Pantherovi a hrách


ikona
Mr. Hlad
batmanblack pantherchadwick bosemangollumjames bondkrálové videalord of the ringssuicide squadvíkendový výplach
Které nejenom superhrdinské hry se na nás chystají? V čem všem si zahrál Chadwick Boseman? A jak moc stylový soundtrack mají Králové videa?  

Poslední prázdninový výplach

Plakát týdne
Nemůžu úplně říct, že bych se extra těšil na pokračování Shazama!, které bude mít podtitul Fury of the Gods. Jednička byla neurážející, ale vlastně dost nezajímavá. Pár fandů ale tahle rodinně laděná komiksovka evidentně má. A Zachary Levi to teď potvrdil, když vystavil fanouškovský plakát na sequel

První hra týdne
Warneři a DC se před pár dny rozhodli vypustit do světa upoutávky a informace ke svým filmovým novinkám. Ale jejich superhrdinové blbnou i mimo filmová plátna a třeba batmanovská série, která začala hrou Arkham Asylum, ukázala, že s nimi může být zábava i v herním světě. Právě na arkhamovskou sérii naváže Gotham Knights, kde dostaneme šanci bránit Gotham před padouchy ne v kůži Batmana, ale jako jeho parťáci a kolegové. A nevypadá to zle. 

Druhá hra týdne
V herním světě ale dostanou prostor i další hrdinové. I když tohle vlastně hrdinové nejsou. V Suicide Squad: Kill the Justice League se Harley Quinn, King Shark a pár dalších členů Sebevražedného oddílu vydá na asi poměrně náročnou misi. Budou muset zabít Batmana, Supermana a další superhrdiny. Uvidíme, jak jim to půjde. 

Soundtrack týdne
Už příští týden zamíří do kin dokument Králové videa, který vypráví příběh československého rychlodabingu a lidí, kteří u nás na přelomu osmdesátých a devadesátých let šířili slávu filmových hrdinů ze západu. Na film si budete muset zajít do kina, ale stylový soundtrack si můžete pustit už teď a to na Youtube i na Spotify

Třetí hra týdne
Na své si ale přijdou i fandové her, kteří superhrdiny nemusí. Hrdinou The Lord of the Rings: Gollum bude pochopitelně Glum, který se tu vydá na cestu do Mordoru. Proti němu budou stát armády skřetů a další monstra a vzhledem k tomu, že to není žádný drsňák, bude si s nimi muset poradit trošku jinak…

Tribute týdne
Nikdo nečekal, že se s Chadwickem Bosemanem budeme loučit takhle brzy. Bylo mu těsně po čtyřicítce, měl skvěle rozjetou kariéru, byl jedním z hlavních tahounů marvelovek, ale jeho služeb využil třeba i Spike Lee a v několika menších filmech ukázal, že se s ním v Hollywoodu musí počítat. Bohužel život je někdy svině. Tak si na tohohle frajera zavzpomínejte. 

Budoucnost týdne
Vanity Fair si rádi zvou odborníky na určité a často hodně specifické obory a řeší s nimi filmy a jak moc filmy odpovídají realitě. Teď se ke slovu dostala Amy Webb, spisovatelka a žena, která tak nějak tuší, jak by to mohlo s lidstvem vypadat za pár let. Co říká na VALL-Iho, Matrix, nebo Vesmírnou odysseu? 

Song týdne
Song Skyfall ze stejnojmenné bondovky slýcháme v rádiu dodnes. Prostě se povedl a popravdě nemyslím si, že by bylo potřeba nějak zásadně ho vylepšovat. Ale když už to někdo zkusí, může to dopadnout celkem zajímavě. 

Kariéra týdne
Robertu Richardsonovi je pětašedesát a jde o legendu mezi kameramany. Má Oscary za JFK, Letce a Hugo a jeho velký objev a k tomu ještě sedm dalších nominací. Od Kill Billa je dvorním kameramanem Quentina Tarantina, ale dělal i Casino, Četu nebo Světovou válku Z. A teď rekapituluje svoji kariéru.  

Duel týdne
V minulém výplachu jsme se vás ptali, jestli pořád ještě věříte Davidu Ayerovi jako režisérovi. Většina odpověděla, že ano. Ale bacha, s výhradami!

Dnes bude otázka logická, i když trošku smutná. V jaké roli krom Black Panthera vás Chadwick Boseman bavil nejvíc? Názvy filmů pište do předmětu a v textu se rozepište. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace