Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Ghostface a Superman


ikona
Mr. Hlad
antonio banderasbatmanben affleckgal gadothenry cavilljason momoajustice leaguena obzoruscreamsupermanzack snyder
Co provede Zack Snyder s Ligou spravedlnosti? Která hororová klasika se vrací? A dovede Antonio Banderas natočit film?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V akčním béčku Welcome to the Sudden Death půjde Michael Jai White ve stopách Jean-Clauda Van Damma. V komediálním dramatu Competencia Oficial bude Antonio Banderas točit film s Penélope Cruz.  

Zack Snyder´s Justice League konečně zjistíme, jak by vypadala komiksová Liga spravedlnosti, kdyby do ni nekecal Joss Whedon. Pátrání po ztracené dívce přivede hrdinu The Empty Man až k nebezpečné sektě. 

V dramatu Silent Retreat se manželská dvojice rozhodne řešit svou krizi dost neobvyklým způsobem. Drama 12 Mighty Orphans se bude točit kolem týmu sirotků, ze kterého se jejich trenér pokusí udělat partu šampiónů. 

V hororu Scream 5 se tvůrci Krvavé nevěsty rozhodli oživit žánrovou legendu. Co myslíte, je Ghostface pořád ještě ve formě? V thrilleru Night Teeth zjistí mladý řidič, že ženy, které má vozit po městě, jsou trochu nebezpečnější, než si zprvu myslel. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace