Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prequelu Kingsmanů se letos nedočkáme. První mise byla odložena na příští rok


ikona
Spooner
DisneyKingsmankingsman: První miseMatthew VaughnRalph Fiennestenet
Doufali jste, že po premiéře Tenet bude v kinech konečně lépe? Disney ukazuje, že do ideálního stavu je pořád daleko.  

Právě tento víkend míří do našich i světových kin konečně velký letní blockbuster a událost, na níž vyprahlí filmoví fanoušci po měsících sucha čekali. Ne, nemyslím Nové mutanty, jejichž premiéru Disney dokonale pohřbil, ale samozřejmě Tenet. Právě příchod nové nolanovky i blížící se Mulan, jež to ve Spojených státech a pár zemích zkusí pro jistotu na Disney+, dával nějakou tu naději, že se letos několika velkých filmů přeci jen dočkáme a filmový podzim bude o poznání veselejší. Jenže teď právě u myšáka přišli s dalším odkladem, který se dal sice trochu čekat, ale i přesto zabolí.

Ano, letos to v kinovýhledu definitivně balí prequel Kingsmanů s podtitulem První mise, která si tak odbude svou premiéru až 26. února 2021. Důvod pak asi nemusím nijak dlouze vypisovat. Situace pro kina zkrátka stále není úplně nejrůžovější a zejména v USA se stav nezlepšuje tolik, jak by si studio přálo. A ani ve světě to není ještě tolik ideální na to, aby si u myšáka tento risk mohli dovolit. Stylový výlet do první světové v podání Matthew Vaughna má totiž potenciál stát se solidním Rkovým hitem, takže pohřbení ve stylu zmiňovaných New Mutants nepřichází v úvahu. Stejně jako přesun na streamovací Disney+, kde pro podobnou látku není s touto přístupností zrovna místo.

Mimochodem, je to už potřetí, co se Kingsmani stěhují z plánovaného data premiéry a původně jsme se jich měli dočkat už loni v listopadu. Snad už tímhle Vaughnova smůla definitivně skončí. Nabízí se pak otázka, co tento přesun znamená pro další letošní premiéry. Zabalí to v následujících dnech i Black Widow, Wonder Woman či Bond? A dočkáme se na Vánoce Duny? To všechno nám možná napoví už blížící se tržby Tenetu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace