Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netflix bude oživovat obří monstrum


ikona
Spooner
netflixRoar Uthaugtomb raidertroll
Tvůrce rebootu Tomb Raidera dostane další solidní šanci. 

Reboot Tomb Raidera s Alicií Vikander si sice s odřenýma ušima nakonec vybojoval dvojku, o kdovíjak velký hit se ale nejednalo a ne všichni diváci byli spokojeni. Což je škoda, protože návrat Lary Croft byl dle mého hodně svižnou a zábavnou jednohubkou, která mezi videoherními adaptacemi rozhodně patří mezi ty povedenější. A navíc potvrdila, že dosud prakticky neznámý režisér Roar Uthaug by se v Hollywoodu rozhodně ztratit nemusel a přál jsem mu další větší šanci. Jenže sequel známé hrdinky nakonec nenatočí a hollywoodští producenti na něj trochu zapomněli. Šance se tvůrce tedy nakonec dočká v Norsku a spojí díky ní síly s nikým jiným, než s Netflixem, jež má poslední dobou prsty skoro ve všem.

Uthaug pro streamovací službu natočí ambiciózní norský monster film a fantasy Troll inspirovaný skandinávskou legendou. V ní se po tisíci letech probudí k životu titulní pradávná bytost, dostane se ze zajetí a ve svém vzteku začne ničit vše, co jí přijde do cesty. Obří monstrum má pak namířeno až do hlavní norského města, Osla. Snímek pak bude režisérovým splněným snem, jelikož měl tento nápad v hlavě už dvacet let. I když se bude jednat nejspíš zejména o evropskou produkci, Netflix už několikrát ukázal, že i těmto projektům dokáže věnovat správnou finanční péči. A Uthaugovi by se v případě úspěchu mohli zase trochu pootevřít dveře do Hollywoodu. Po Laře Croft bych mu to pořád přál.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace