Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Objeví se Chris Hemsworth v dalším Šíleném Maxovi?


ikona
Spooner
chris hemsworthfuriosageorge millermad maxšílený max
Zdá se, že prequel o mladé Furiose se pomalu ale jistě blíží. Ulovili tvůrci už jednu z hlavních hvězd?  

Co si budeme povídat, regulérního sequelu Šíleného Maxe se minimálně ještě pár let nedočkáme. Zběsilá cesta sice patří mezi největší filmové pecky dekády, která si došla i pro šest Oscarů, návrat do post-apokalyptického světa se ovšem i kvůli tahanicím George Millera se studiem malinko zdržel. A nyní všechno nasvědčuje tomu, že se místo návratu Maxe dočkáme prequelu Furiosy, kde nahlédneme do minulosti této holohlavé jednoruké drsňačky. Kolem její mladé verze se pak podle spekulací nejvíc motá Anya Taylor-Joy a počítá se s návratem kameramana Johna Sealea, jenž měl pod palcem právě Maxovu čtyřku. Ale jelikož na mladou herečku z Rozpolceného či Nových mutantů asi producenti moc lidí nenalákají, chce to velké jméno. A to už možná tvůrci našli.

Podle spekulací jednoho z reportérů Collideru a dalších webů mají totiž tvůrci v hledáčku Chrise Hemswortha. A ten v nedávném akčňáku Vyproštění dokázal, že mu drsňáci, kteří se nebojí jít přes mrtvoly, nedělají žádné problémy a do šíleného post-apokalyptického světa by se docela hodil. Podle castingových informací by si pak měl zahrát jednu z hlavních rolí a klíčovou postavu z minulosti Furiosy, Dementuse. Ten je popisován jako překrásný hezounek s andělskou tváří a velkou jizvou na čele. Zda se bude jednat o záporáka či klaďase, zatím není známo. Jedná se pak samozřejmě o spekulace a k případné oficiální dohodě je asi ještě daleko. Obsazení Hemswortha by ovšem z komerčního hlediska dávalo docela smysl. Co byste říkali na tuhle volbu?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace