Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Godzilla vs. Dannyho parťáci?


ikona
Mr. Hlad
kaijusony
Ne každý před monstry utíká.  

Přiznám se, že mám strašně rád zlodějské filmy neboli heist movies. Když parta hrdinů musí vymyslet dokonalou loupež, dostat se na místo, které chrání nejmodernější technika a hromada ozbrojených stráží, uloupit něco hrozně cenného a pak s tím zmizet. A ideálně do toho občas hláškovat a hrozně si to užívat. Prostě filmy jako Dannyho parťáci nebo Slídilové. V Hollywoodu si ale asi řekli, že obyčejné loupeže jsou málo a je potřeba to trošku opepřit. Zack Snyder tak v Army of the Dead vyšle partu zlodějů do Las Vegas plného nemrtvých a teď tu máme The Kaiju Score. 

The Kaiju Score bude adaptace komiksu, za kterým stojí James Patrick a Rem Broo je popisovaný jako kombinace tarantinovky a filmu s Godzillou. Točit se má kolem čtveřice hrdinů, jejichž životy se nevyvíjely tak, jak si představovali a oni jsou tak trochu v háji. Takže když se objeví stovky metrů vysoké monstrum a začne likvidovat jejich město, armáda ho nedovede zastavit a vypadá to zkrátka na pěknou katastrofu, rozhodnou se v tom zmatku provést loupež, která by je do smrti zajistila. U Sony zatím neoznámili jména scenáristů ani režiséra, tak snad se projekt pohne brzy dopředu. Tohle by mohla být docela zajímavá divočina. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace