Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Představujeme členy Sebevražedného oddílu


ikona
Mr. Hlad
alice bragaidris elbajames gunnjoel kinnamanjohn cenamargot robbiemichael rookernathan fillionpete davidsonsebevražedný oddílthe suicide squadviola davis
Veteráni, nováčci, drsňáci, magoři i totální úlety 

Na regulérní trailer k The Suicide Squad si ještě chvíli počkáme, ale to, co nám James Gunn zatím předvedl ve svém sneak peaku, vypadá docela dobře. Navíc slíbil, že tentokrát dostaneme mnohem víc hrdinů (pokud je jako hrdiny můžeme brát) a mluví se i o tom, že ve filmu budou rovnou dva týmy. Dává to smysl vzhledem k tomu, že by tentokrát měli členové Sebevražedného oddílu umírat mnohem častěji než posledně. Vrací se pár známých tváří, většinou ale uvidíme nováčky a rozhodně nejde o žádné hvězdy světa DC Comics, takže není od věci si je trošku představit. 

První videa ze Suicide Squad tady! 

Veteráni:
Margot Robbie - Harley Quinn

Dnes už bývalá Jokerova přítelkyně a nevypočitatelný psychopat. 

Viola Davis - Amanda Waller
Oficiálně šéfová celé party. Nemá žádné nadlidslé schopnosti, jen jí to extrémně pálí a je dokonale cynická. 

Jai Courtney - Captain Boomerang
Australský vidlák, který útočí s pomocí speciálních bumerang a chlastá hodně piva. Hovado. 

Joel Kinnaman - Rick Flag
Plukovník od speciálních jednotek, který Sebevražedný oddíl vede. 

Nováčci:
Idris Elba – Bloodsport
V komiksech zbabělec, místo kterého šel do Vietnamu jeho bratr a dnes je ochrnutý. Lex Luthor ho přesvědčí, že za všechno může Superman a donutí ho zabít ho. Poskytne mu kulky vyrobené z kryptonitu. A za katrem bude právě proto, že postřelil Supermana. Zprvu se plánovalo, že Elba nahradí Willa Smithe v roli Deadshota, ale nakonec se tvůrci rozhodli udělat z něj jiný charakter, kdyby se Smith chtěl vrátit v dalších dílech. 

John Cena – Peacemaker
Pacifista, který je ochotný kvůli míru zabíjet lidi. A docela ve velkém. 

David Dastmalchian - Polka-Dot Man
Má srandovní kostým z puntíků, ze kterých dovede vyrábět za pochodu vše od malých projektilů až po létající talíře nebo létající motorové pily. 

Daniela Melchior - Ratcatcher II
Zatím se neví, proč půjde o „druhou verzi“, původní komiksový Ratchatcher je ale muž, takže možná proto. Každopádně Ratcatcher dovede používat speciální zbraň na plynové náboje a hlavně ovládat krysy. Hodně krys. 

Steve Agee - King Shark
V komiksech jde o syna žraločího boha, ale mluvilo se o něm i jako o mutantovi. Prostě je to obří humanoidní žralok. Měl se objevit už v prvním filmu, ale nakonec dostal přednost Killer Croc, kterého bylo snadnější vyrobit. 

Sean Gunn - Weasel
V komiksech šlo o učitele, kterého jako studenta šikanovali, a tak po letech začal vraždit. Nosil kostým s drápy. Tady to bude prostě velký digitální hlodavec. 

Flula Borg – Javelin
Bývalý olympijský atlet z Německa, který se dal na dráhu zločinu a jako zbraň používá oštěp. 

Nathan Fillion – T.D.K.
T.D.K. je nový charakter a zkratka má znamenat The Detachable Kid, ale podle prý možná jde o záporáka jménem Arm-Fall-Off-Boy, který si může z těla oddělávat končetiny a používat je jako zbraně. 

Peter Capaldi - The Thinker
Bývalý právník, který začal poskytovat své služby zločincům, kterým to tolik nepálilo. Dokáže kontrolovat mysl jiných lidí a zvládá i telekinezi. 

Pete Davidson – Blackguard
Člen zločinecké organizace The 1000, který dovede s pomocí svého obleku vytvářet energetický štít a energetický palcát. 

Alice Braga – Solsoria
Podle všeho úplně nový charakter, o kterém nic nevíme. V komiksech ale existuje Juan Soria, který si s pomocí nanorotobů upravil ruku a teď dovede otevřít jakékoliv zámky. Jestli on a Solsoria budou mít něco společného, snad brzy zjistíme. 

Mayling Ng – Mongal
Vesmírná bojovnice a později vládkyně planety Almerac, která fakt nemá ráda Supermana. 

Michael Rooker – Savant
Namyšlený miliardář, který odjel do Gotham City bojoval proti zločinu jako Batman, ale tak trochu kašlal na oběti. Batman ho ukecal, ať toho nechá, a tak se Savant začal věnovat vydírání. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (11)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace