Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ben Affleck bude ještě jednou Batman


ikona
Mr. Hlad
andy muschiettibatmanben affleckezra millerjustice leaguemichael keatonthe flashzack snyder
Staří známí superhrdinové opět před kamerou 

Když Ben Affleck podepisoval smlouvu s Warnery a stal se Brucem Waynem, pravděpodobně měl trošku jiné představy o tom, co se bude dít za pár let. Porval se Clarkem Kentem v Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, pomohl sestavit Ligu spravedlnosti a měl cameo v Sebevražedném oddílu. Jenže na dlouho plánovanou sólovku, kterou měl i režírovat, nakonec nedošlo a Warneři se rozhodli samostatného Batmana pojmout jinak a předat ho Robertu Pattinsonovi, respektive Mattu Reevesovi. 

Affleck se sice vrátí ve Snyderově verzi Ligy spravedlnosti, ale kostým netopýra přeci jenom ještě jednou oblékne, i když je otázka, na jak dlouho to bude. Režisér Andy Muschietti totiž potvrdil, že Ben Affleck se vrátí jako Batman v jeho The Flash. Tam by měl nejrychlejší superhrdina DC Universe cestovat paralelními dimenzemi a už nějakou dobu víme, že narazí na Batmana s tváří Michaela Keatona a teď je tedy jisté, že se potká i s Affleckem. Ten dostal do ruky scénář minulý týden a tenhle týden na roli kývl. Ovšem jak moc velká bude, to zatím nikdo říct nechce. 

Sám Muschietti je ovšem nadšený, že Afflecka získal, na druhou stranu připomíná, že tohle není batmanovský film a že hlavní hvězdou pořád zůstává The Flash, kterého si zahraje Ezra Miller. Zároveň však naznačuje, že oba superhrdinové k sobě budou mít dost blízko už jen kvůli tomu, že oba přišli o matku a právě to je žene dopředu. Ale nebojte se, Flashova máma se jmenovala Nora, takže na Marthu tentokrát snad nedojde. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace