Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Johna Wicka natočí špinavou fantasy od tvůrců Predátorů


ikona
do_Od
akceArcanaChad StahelskifantasyJohn Wickrežie
Režisér Chad Stahelski chystá městskou fantasy podle scénáře tvůrců Predátorů. 

Chad Stahelski dokázal, že v Hollywoodu rozhodně nikam nespěchá. Po prvním Wickovi, kdy se nabídky na ostatní filmy jen hrnuly, nehodlal nic riskovat a raději natočil další dvě pokračování, každé úspěšnější než to předchozí. Teprve před pár lety kývl až na remake Highlandera, který ale před kamery taky zatím nespěchá. Mezitím pomohl s akcí na Birds of Prey a teď pomalu začíná zbrojit na čtvrtého a pátého Wicka. Sám už ale nejspíš tuší, že je pomalu na čase přece jen vyzkoušet i jinou látku – no a rozhodl se pro fantasy.

Stahelski se čerstvě upsal režii filmu Arcana, jenž je popisován jako špinavá městská fantasy s magickými klany žijícími ve skrytém světě. Což vlastně k tomu Wickovi nemá tak daleko, protože to je taky špinavá městská akce odehrávající se v tajném světě nájemných vrahů – dostaneme tak magického Johna Wicka? Kdo ví. Scénář k filmu každopádně napsali Alex Litvak a Michael Finch, kteří za sebou mají Predátory a nedávno taky prodali scénář k nové akční sérii Versus – podobně jako Stahelski jsou tak nyní celkem žhavým zbožím.

Tak či tak si na Arcanu (která snad bude zajímavější než třeba takový Bright) nejspíš pár let počkáme, Stahelski totiž předtím opravdu ještě natočí naráz oba nové Wicky, produkce na nich by přitom měla začít ještě letos, jen co Keanu dotočí čtvrtý Matrix. Stahelski rovněž produkuje seriálový spin-off Wicka The Continental a je rovněž upsaný režii remaku Muže odnikud. Pár let se tak talentovaný tvůrce ještě nejspíš nudit nebude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace