Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ukáže druhý Doctor Strange novou superhrdinku?


ikona
Spooner
benedict cumberbatchdoctor strangeDoctor Strange in the Multiverse of Madnesselizabeth olsenmarvelmiss americasam raimiscarlet witch
Sequel Doctora Strange možná nepřivítá pouze Scarlet Witch, ale dost možná i další výraznou posilu.  

Druhého dobrodružství Doctora Strange se sice dočkáme až v květnu 2022, i přesto se ovšem kolem sequelu dějí hodně zajímavé věci. Scotta Derricksona nahradí za kamerou pokračování Doctor Strange in the Multiverse of Madness Sam Raimi, jenž se tak konečně vrací ke komiksovkám. Benedicta Cumberbatche pak ve snímku doplní také Scarlet Witch s tváří Elizabeth Olsen a Kevin Feige dříve lákal také na možnou účast Lokiho. I když se tedy o zápletce dosud neví prakticky nic, je jasné, že tvůrci budou chtít téma titulního mnohovesmíru ždímat, co se dá. A dost možná nám díky tomu představí další hrdinku z marveláckých sešitů.

Podle serveru The Direct by se totiž v nové marvelovce mohla objevit mladá hrdinka America Chavez aka Miss America. Ta patří mezi méně známé postavy, do společnosti Strange a Scarlet Witch by však dokonale zapadla. Nejen, že tato teenagerka super silná, téměř nezničitelná a umí létat, ale navíc umí tvořit portály mezi universy. Takže její účast by zde dávala celkem smysl. Marvel už pak údajně rozjel casting, v němž hledá do role herečku mezi 12 – 15 lety s portorickými kořeny. 

Pokud by se její role po boku Doctora Strange potvrdila, jednalo se o další členku eventuálního týmu Young Avengers, jež se před kamerou objeví. Nezapomínejme, že už teď máme případně ve hře dceru Ant-Mana, Cassandru Lang, a seriálový Hawkeye nám představí jeho nástupkyni, a další členku této party, Kate Bishop. Je tedy možné, že by si Feige a spol. příchodem Miss Americy navíc připravovali půdu pro vznik této mladé týmovky. Nechme se ovšem překvapit, zda z těchto spekulací něco bude. Něco mi ale říká, že Sam Raimi a Marvel u tohoto sequelu úplně troškařit nebudou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace