Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zombie akce Zacka Snydera má nepříjemné problémy


ikona
Mr. Hlad
army of the deadchris d´eliadave bautistajustice leaguetig notarozack snyder
Akční horor režiséra Třístovky mění herce po skončení natáčení 

Může se zdát, že Zack Snyder má plné ruce práce se svou vlastní verzí Justice League, ale není to tak úplně pravda. Dokončuje totiž i akční zombie horor Army of the Dead. Ten se má odehrávat v Las Vegas, ze kterého se stalo místo zamořené nemrtvými. Sem se vydá i Dave Bautista, aby tu našel svou dceru, která sem vyrazila zjistit původ zombie nákazy. Spolu s ním vyrazí i spousta lidí, kteří doufají, že dostanou možnost vyrabovat opuštěná casina a odnést si domů pár milionů. A my všichni doufáme, že to bude stejná jízda jako Snyderův debut Úsvit mrtvých. Jenže teď má film jeden malý problém. 

V jedné z rolí se měl objevit i herec a komik Chris D'Elia. Ten byl ovšem nedávno obviněný ze sexuálního obtěžování a taky z toho, že zkoušel navazovat nevhodné kontakty s dětmi. On sám tvrdí, že to není pravda, ale Netflix má jasno minimálně v tom, že takhle problematického herce ve svém filmu nechce. Natáčení však skončilo už na konci roku a Army of the Dead je v postprodukci, takže nahradit ho nebude nic snadného. Ale stalo se. 

Chris D'Elia má utrum a na jeho místo nastoupí komička Tig Notaro, tu můžete znát ze seriálového Star Trek: Discovery. Sice je to na rozdíl od něj žena, ale to je asi u filmu o hromadě nemrtvých jedno. Scény s ní a s ostatními herci se budou natáčet buď v hodně malých týmech, nebo na dálku, protože Covid-19 pořád nedovoluje spustit klasický hollywoodský režim a prý navíc dojde i na CGI předělávání už hotových scén, takže vlastně na podobnou situaci, v jaké se ocitl Ridley Scott poté, co ve Všechny prachy světa nahrazoval Kevina Spaceyho Christopherem Plummerem. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace