Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #572 o Blade Runnerovi a Solovi


ikona
Mr. Hlad
blade runnereurovisionghostbustersharrison fordsolosoundtrackvíkendový výplach
Je Rick Deckard replikant? Jak by vypadal Harrison Ford v sólovce Hana Sola? A máte rádi krasobruslení?  

Pořádný výplach

Krasobruslení týdne
Komiksová legenda Joe Quesada a krasobruslař Johnny Weir si na první pohled nemají moc co říct, ale oba vás přesvědčí, že krasobruslení a superhrdinové k sobě mají možná blíž, než se může na první pohled zdát

Deepfake týdne
Mně osobně se Solo: Star Wars Story docela líbilo, ale u Disneyho by asi byli rádi, kdyby spokojených diváků bylo víc. Respektive kdyby bylo víc jakýchkoliv diváků. Alden Ehrenreich, který si zahrál hlavní roli, zkrátka není Harrison Ford a lidi do kin nepřilákal. Ford by to ale zvládl, nemyslíte?  

Efekty týdne
Krotitelé duchů, teď myslíme samozřejmě ty původní s Murraym, Aykroydem, Ramisem a Hudsonem, jsou samozřejmě dost starý film. Ale už v půlce osmdesátých letech se spoléhali na CGI. Nevěříte? 

Soundtracky týdne
Taky se vám občas stane, že fakt nevíte, co si máte pustit do uší za muziku? Tak se mrkněte na web Michala Kobelky, kde každé pondělí dostanete typ na nové soundtracky. A nejen filmové

Jaja Ding Dong týdne
Komedie Willa Ferrella Eurovision Song Contest, mně osobně přišla vtipná asi jako dopravní zácpa, ale jsou horší věci. Na druhou stranu song Jaja Ding Dong měl svoje bizarní kouzlo a teď ho místo Ferrella zpívá ve své vlastní úpravě Daði Freyr, který se za Island skutečně zúčastnil Eurovize. 

Pokec týdne
Dělat legraci není žádná sranda. Do komediálního žánru můžou patřit dialogovky Woodyho Allena i James Woods pozvracený na začátku Scary Movie 2 při scéně parodují Exorcistu. O tom, jak se dělá filmový a televizní humor, si teď pokecaly největší komediantky současnosti. 

Teorie týdne
Jedna z pořád ještě ne úplně vyjasněných záhad filmového světa je ta, jestli je Rick Deckard z Blade Runnera replikant, nebo člověk. Vzhledem k tomu, kolik filmových verzí téhle sci-fi klasiky existuje, se o tom nejspíš budou fandové hádat donekonečna. Teď je tu ale teorie, která naznačuje, že Deckard replikantem skutečně být nemůže

Zpívánky týdne
Série Ladíme! se rozjela hodně fajn způsobem a kombinace písniček a střeleného blbnutí mladých vysokoškolaček v kinech slavila velký úspěch. Napodruhé taky, ale napotřetí už bohužel ne, takže další díl nejspíš nebude. A tak se herečky sešly alespoň přes Zoom a zazpívali si pro charitu a pro UNICEF. 

Případ týdne
Dokumentární seriál Nevyjasněné záhady teď slaví velký návrat a ještě větší úspěch díky Netflixu, lidi evidentně pořád zajímají podivné únosy, nevyjasněné vraždy a podobně. A byla jen otázka času, než na to zareaguje někdo, kdo tenhle seriál s pojí se slavnou filmovou detektivkou. Třeba s Falešnou hrou s králíkem Rogerem

Duel týdne
Do_od se vás minule ptal, na kterou komiksovku od DC se nejvíc těšíte a i když vám dal na výběr z celkem velkého množství filmů, naprosto to ovládl The Batman. Tak snad se povede.

Tentokrát se podíváme na kariéru Davida Ayera, která jde v posledních letech docela do kopru a jeho novinka The Tax Collector se taky moc nepovedla. Nás by zajímalo, jestli pořád ještě Davidu Ayerovi jako režisérovi věříte, nebo už u vás skončil. Svoje ANO a NE pište do předmětu a v textu uveďte důvody. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (9)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace