Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #571 o Fortnitu a Reynoldsovi


ikona
do_Od
AppleBatmanDCEpicFortnitehryMulanRyan ReynoldsSimpsonoviSpider-Manvíkendový výplach
Co umí streamovací služba Ryana Reynoldse? Jak zvládl Seth Rogen dvojroli? A proč Apple válčí s Fortnite?  

Před obědem psaný výplach.

Hry týdne

Na MovieZone se čas od času věnujeme i hrám, a protože já obzvlášť jimi trávím dost času, budou logicky figurovat i tady. Dneska se zaměříme na ty ze světa Marvelu. Už za pár týdnů dorazí Marvel’s Avengers od týmu z Crystal Dynamics (série Tomb Raider) a někdy kolem Vánoc pak Spider-Man: Miles Morales. A protože se na obě celkem těším, logicky o nich i dost čtu. Shodou okolností pak k oběma vyšel docela obsáhlý článek na Entertainment Weekly, který hezky shrnuje další fázi blockbusterových her od Marvelu.

Lego týdne

Osobně si myslím, že moderní společnost už se dostala do té fáze, že dospělý člověk se nemusí stydět za to, že si hraje s Legem. Orlando Bloom s tím evidentně problémy nemá. A má celkem slušnou sbírku. 

 

DC událost týdne

Dobře, kecal jsem, ty komiksové věci se mi tady nějak hromadí. Tentokrát se přesuneme k DC, už příští víkend totiž vypukne DC FanDome, takový skromnější Comic-Con, který na rozdíl od té domácí verze letošního Comic-Conu bude zahrnovat trailery k chystaným filmům, panely s tvůrci, a dokonce i pár oznámení. DC slibuje fandům, že to bude velký, tak snad ten slib dodrží. 

Streamovací služba týdne

Ryan Reynolds není jen herec, ale i docela schopný podnikatel. Kromě vlastní značky ginu má i vlastní internetovou společnost Mint, kterou se teď rozhodl propagovat dost neobvyklým způsobem. Založil si vlastní streamovací společnost Mint Mobile. A naleznete na ní pouze jeden jediný filmy – kanadský heist Neprůstřelný plán. Nikdo si ze sebe neumí vystřelit tak, jako Reynolds.

Seth Rogen týdne

Seth Rogen nemá moc normálních filmů, a novinka Americká nakládačka ten počet rozhodně nijak nenavýší. Rogen tu totiž ve dvojroli ztvární nejen desítky let starého imigranta, ale zároveň i jeho pravnuka. A bude to jeden velký bizár, ale zároveň možná i dost dobrý film. Každopádně jak se natáčel se teď můžete mrknout v následujícím videu.

Song týdne

Christina Aguilera, o níž jsem už pár let neslyšel, před x lety nazpívala obří hit k Mulan a tak ji nyní studio oslovilo, aby si to zopákla s něčím novým. Vznikl tak song Loyal Brave True a… já se k jeho kvalitám raději nebudu vyjadřovat.

Urážka týdne

Americké prezidentské volby se blíží a na Twitteru tak začínají létat urážky z jedné strany na druhou. Jistá poradkyně z Bílého domu nedávno například uvedla, že nová kandidátka na viceprezidentku Kamala Harris zní jako Marge ze Simpsonových – nikoliv však prý v dobrém smyslu slova. No, a to Marge trochu urazilo. Rozhodla se tak něco říct.

Youtuberka týdne

Tohle video by tady vlastně vůbec nemuselo být. Informační hodnota je nulová, filmového světa se týká jen tím, že v něm je Alexandra Daddario a doporučuji si ho pustit až někdy od 1:40, protože do té doby je tak trochu nudné. Jenže pak… pak to začne.

Soudní bitva týdne

Společnost Epic, jež stojí za hrou Fortnite, před pár dny podala žalobu na Apple za to, že Apple stáhnul populární hru ze své store appky. Apple si totiž dlouhodobě nárokoval 30 % z prodeje na svém storu, takže když Epic vymyslel vychytávku, díky které zákazníci mohli nakoupit věci do Fortnitu jinde a levněji, Apple nekompromisně zakročil. To samé později učinily také společnosti Google a Microsoft. Kauza je pochopitelně o dost složitější a nejde tu jenom o chamitovst jedné či druhé společnosti, každopádně Epic zareagoval mimo jiné tak, že vypustil tuhle parodii na slavnou reklamu 1984.

Duel týdne

Mr. Hlad se vás minule ptal, jestli se víc těšíte na čtvrtého Johna Wicka, nebo čtvrtý Matrix. V diskuzi to na první pohled vypadá spíš na ten Matrix, ale upřímně se mi to nechce počítat, takže kdyby chtěl být někdo exaktní, může tak učinit zde.

Dnes se podíváme na budoucnost DC filmů. Za týden se pravděpodobně dočkáme pár zajímavých novinek, mezitím ale víme jistě, že nás čeká nový Batman, dvojky Wonder Woman, Aquamana, Shazama a taky Suicide Squad a do toho ještě Black Adam s Rockem či Flash s Ezrou Millerem a Michalem Keatonem. A mě by zajímalo, který z těchto projektů vás zajímá nejvíc a proč. Název filmu uveďte do předmětu a v textu se rozepište. Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace