Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Van Damme a špionážní jízda od tvůrců Avengers


ikona
Mr. Hlad
books of bloodchris evansclive barkergrey manjean-claude van dammekristen wiigna obzorurebeccal hallryan goslingtessa thompsonthe last mercernary
Zvládne Van Damme komedii? Je drsnější Ryan Gosling, nebo Chris Evans? A kam jede Kristen Wiig na prázdniny?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V thrilleru Passing se po letech potkají dva bývalí kamarádi ze školy a zkusí navázat na staré přátelství. A má to nehezké následky. V Books of Blood ožijí hrůzy ze stránek knížek hororového mága Clivea Barkera. 

Jean-Claude Van Damme se pokusí v The Last Mercenary zachránit svého syna a ukázat, že krom kopání zvládne i humor. V komedii Barb and Star Go to Vista Del Mar se Kristen Wiig s kámoškou vydají na dovolenou, na které jde o krk. 

Ve válečné podívané Just Noise budou na začátku dvacátého století bojovat obyvatelé Malty za nezávislost. V thrilleru Body Brokers se hrdinové závislí na drogách dostanou do léčebny, jejíž pracovníci mají dost drsné tajemství. 

Ryan Gosling bude v thrilleru The Grey Man utíkat před Chrisem Evansem a za kamerou budou stát tvůrci Avengers: Endgame. V hororu The Banishing dostane možnost podívat se do nejstrašidelnějšího domu v celé Anglii. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace