Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmy v síti #4 Mulan, Jamie Foxx a hororová klasika


ikona
Mr. Hlad
ash vs evil deaddisney+filmy v sítihbo gojamie foxxjoseph gordon-levittmulannetflixproject power
To nejzásadnější ze světa streamovacích služeb 

Kina, alespoň ta v Česku, se začínají konečně pomalu otevírat, přesto není od věci podívat se na to, jaké zajímavé věci se dějí ve světě streamovacích služeb. Takže i ve čtvrtých Filmech v síti dostanete klasickou porci novinek, tipů na filmy, které byste mohli přehlédnout, žebříčky a řekneme vám, co by se v následujících dnech a týdnech objeví a co by mohlo stát za pozornost. 

Tentokrát si probereme Disney+ a Mulan, ambiciózní rodinnou dobrodružnou pohádku, kterou v Americe v kinech neuvidí. A kdo se na ni bude chtít podívat, bude muset zaplatit. Disney riskuje, ale právě tenhle risk může ukázat, jak by mohla nebo nemohla vypadat distribuce velkých filmů během koronakrize. Doporučíme vám jeden hororový seriál, který rozhodně nedělá ostudu filmové klasice, na niž navazuje, zkusíme nalákat na superhrdinskou akci s Jamie Foxxem Projekt Power a probrali jsme i spoustu dalších věcí. Jako vždy nás najdete na Youtube a audio verze jsou na PodbeanSpotify a iTunes. A pokud byste nás chtěli podpořit na Patreonu, budeme rádi. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace