Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jaký název bude mít třetí Spider-Man?


ikona
Spooner
disneyJon Wattsmarvelsonyspider-mantom holland
Spidey se stále ještě zdrží v MCU. A bude během toho možná dodržovat jednu milou tradici.  

Chvilku to sice vypadalo, že to Spider-Man v MCU definitivně balí a přestěhuje se plně k Venomovi a Morbiovi od Sony. Studia se ale nakonec přeci jen dohodla na další spolupráci a ukecaného mládežníka s tváří Toma Hollanda budeme v marveláckém universu potkávat naštěstí i nadále. Na třetím díle se tak samozřejmě už pracuje, za kameru si opět sedne Jon Watts, natáčet by se mělo začít na konci roku a premiéry se dočkáme příští Vánoce. A to je vlastně všechno, co jsme o dalším sequelu věděli. Nyní však unikl na svět domnělý název, jenž možná dá fandům prostor ke spekulacím.

Podle serveru Murphy's Multiverse by měl další Spider-Man nést podtitul Homesick. Tento název se totiž údajně objevil na stránkách magazínů Maxim a Esquire. Ano, může se jednat pouze o pracovní název či vymyšlený titul zmiňovaných stránek, jenž mají u Spideyho napsaný do potvrzení oficiálního názvu. Marvel ani Disney totiž tento podtitul samozřejmě ještě oficiálně nepotvrdili. Vzhledem k dosavadnímu trendu série by však dával Homesick dokonalý smysl. Po Homecoming a Far From Home by se tvůrci zkrátka opět hezky drželi domovského motivu a pokračovali by tak v této sympatické tradici. Dávalo by to navíc teoreticky smysl i vzhledem ke konci druhého dílu, po němž nejspíš nebude náš pavoučí hrdina v domovském New Yorku příliš vítaný. Pořád se jedná o pouhou spekulaci a název nakonec může být zcela jiný. Já osobně bych se však za tenhle vůbec nezlobil. Co vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace