Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlépe placení herci roku 2020


ikona
do_Od
Adam SandlerDwayne JohnsonForbesHollywoodnejlépe placení herciNetflixRyan Reynolds
Dwayne Johnson, Adam Sandler a… Jackie Chan?! Vážně se píše rok 2020? 

Stejně jako každý rok i letos magazín Forbes zveřejnil seznam nejlépe placených herců současnosti. Tomu pak opět vévodí drsňák Dwayne Johnson s 87,5 miliony dolarů, a to jednoduše z toho důvodu, že se do letošního období stále počítá i několik loňských měsíců. Kolega Ted vám to jistě brzy vysvětlí v nějakém tématu, my si teď každopádně ten aktualizovaný seznam prolétneme jen v rychlosti, došlo v něm totiž na pár překvapivých jmen a taky jednu naprosto nečekanou zprávu – že nejlíp se teď mají dělníci Netflixu.

Hned na druhém místě je vlastně zastupuje Ryan Reynolds, jenž si díky 6 Underground a chystanému akčňáku Red Notice přišel na úctyhodných 71,5 milionů. Za ním se pak umístil Mark Wahlberg (58 milionů), kterého z nějakého důvodu mají lidé pořád dost rádi, a jeho komedie Spravedlnost podle Spensera se stala třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu letos. Herec si ale nemalou částku vydělal taky produkcí.

Na čtvrtém místě skončil nečekaně Ben Affleck (55 milionů), jehož vrátilo do hry drama Cesta zpátky a pak ještě thriller To poslední, co chtěl. Páté místo obsadil Vin Diesel (54 milionů), který by býval daleko výš, nebýt odložení premiéry devátého Rychle a zběsile. Tak za rok Vine. Každopádně za pozornost stojí ještě sedmá příčka, kde vůbec poprvé v tomto seznamu stojí Lin-Manuel Miranda (45,5 milionů) – autor Hamiltona, za kterého mu Disney letos vypsalo velice tučný šek. A ód se dočká i za rok díky muzikálu In the Heights.

Kompletní žebříček máte zde:

1. Dwayne Johsnon (87,5 milionů)

2. Ryan Reynolds (71,5 milionů)

3. Mark Wahlberg (58 milionů)

4. Ben Affleck (55 milionů)

5. Vin Diesel (54 milionů)

6. Akshay Kumar (48,5 milionů)

7. Lin-Manuel Miranda (45,5 milionů)

8. Will Smith (44,5 milionů)

9. Adam Sandler (41 milionů)

10. Jackie Chan (40 milionů)

Forbes využil data od společností Nielsen, ComScore, Box Office Mojo a IMDB, a dále vycházel z rozhovorů s Hollywoodskými insidery. Období se počítá od 1. června 2019 do 1. června 2020. Nejlépe placené herečky budeme znát za měsíc.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (21)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace