Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

5 nejžhavějších videoherních témat: Nové konzole a exkluzivní Spidey v herních Avengers


ikona
imf
Games.czhry, XboxPlayStation
Naši kamarádi z Games.cz nám půjčují studio, my jim zase prostor na MovieZone.  

Žádné obědy zadarmo samozřejmě neexistují. Jakkoliv Games.cz děkujeme (skoro) v každém úvodu našich Youtube videí, vzájemně jsme se s restartem naší videotvorby dohodli, že se jim odvděčíme i jinak - pravidelně na MovieZone najdete to nejsledovanější a nejzajímavější z obsahu herního portálu. A protože od filmů ke hrám není zas tak daleko, pevně věříme, že si tu a tam na něco kliknete. Výběrem pěti nejzajímavějších článků za poslední dobu snad uděláme radost i těm, kdo se v herním dění moc neorientují. Sami možná zjistíte, jak moc jsou obě médiální platformy propojené. Do komentářů nám klidně napište, jak moc pozitivní vztah k počítačovým hrám máte, případně co zrovna hrajete.

Vše, co víme o Playstation 5

Hezky uspořádaná kolekce informací o zřejmě nejočekávanější herní konzoli nadcházejícího podzimu. Někdo samozřejmě může mít jiné favority (viz níže), ale zatím to vypadá, že Japonci tahají za delší kus provazu. S blížícím se datem uvedení na trh bude samozřejmě novinek přibývat. Napište nám do komentářů, jestli se chystáte některou z nových konzolí pořídit. Na čem jiném byste v karanténě během druhé korona vlny hráli, no ne?

Xbox Series X se dočká i slabší Series S

Máte hluboko do kapsy? Těšte se hned při uvedení na levnější next-gen od Microsoftu. Slabší z nových Xboxů by měl nést GPU s výkonem 4 TFlops a cílit by měl na gameplay v 1080p nebo 1440p při 60 FPS. Disponibilní kapacita operační paměti by měla činit 7,5 GB. To je podstatný rozdíl oproti 12 TFlopům Xbox Series X s jeho 16 GB RAM i oproti aktuálnímu Xbox One X (6 TFlops). Slabším parametrům by měla nicméně odpovídat i cenovka.

Spider-Man se v Avengers objeví, ale jenom na Playstationu!

Herní adaptace marveláckých Avengers dorazí už 4. září, ale Peter Parker v ní bude chybět. Dorazí až začátkem příštího roku, ovšem jen na Playstation. Stojí za tím samozřejmě Sony, která se s Marvelem o postavu na stříbrném plátně bratrsky dělí. Křehkou rovnováhu je třeba podporovat i jinde, proto bude mít konzole od Sony Spideyho přednostně.

Netflix chystá film podle kultovní hry Beyond Good and Evil

Líbíl se vám Detektiv Pikachu? Těšte se na nášup. Do režisérského křesla téhle adaptace totiž usedne Rob Letterman, specialista na zvláštní efekty, kterého můžete znát právě díky filmovému Pikachuovi. Coby producenti mu budou asistovat Jason Altman a Margaret Boykin z divize Ubisoftu zaměřené na filmy a seriály. Scenáristy ovšem projekt teprve hledá.

xCloud dorazí do Česka a na Slovensko už 15. září

Chcete si na mobilu zahrát Forzu nebo poslední Gearsy? Streamovací služba Microsoftu dorazí už příští měsíc, konkrétně 15. září. V první fázi bude dostupná na mobilech a tabletech s operačním systémem Android. Služba navíc nabídne podporu ovladačů Xbox One, ale i DualShocku 4 a gamepadů od dalších výrobců, jako je Razer nebo NACON.

Chcete vědět víc? Skočte rovnou na www.games.cz. A až budete hotoví, nezapomeňte se vrátit, kam patříte.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace