Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hříšný tanec dostane pokračování


ikona
Mr. Hlad
baby nebude sedět v koutědirty dancinghříšný tanecjennifer grayjonathan levinepatrick swayzezvedačky
Zvedačky forever! 

Hříšný tanec je fenomén a zdaleka nejen v Česku. Nám se povedlo v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone vyprodat s touhle klasikou kino Aero čtyřikrát a když se člověk rozhlédl po sále, viděl, že se v něm sešly fanynky (a fanoušci pochopitelně taky) všeho věku. Romantika, ve které stydlivá Jennifer Grey objevuje kouzlo první lásky, vášnivého tance a drsňáka Patricka Swayzeho, má zkrátka co nabídnout i dnešnímu zmlsanému publiku. A to teď dostane oficiálně nášup. 

Asi před měsícem se objevila zpráva, že Jennifer Grey bude hrát v jakémsi tajemném hudebním filmu. A teď je oficiálně potvrzené, že půjde o další Hříšný tanec. Podle všeho by se mělo vrátit víc postav a je dost možné, že se posuneme o generaci, takže z šedesátých let do let osmdesátých. 

Režírovat bude Jonathan Levine, který natočil loňskou povedenou romantiku Srážka s láskou a na kontě má i romantický horor Mrtví a neklidní nebo komediální drama 50/50. A je to celkem šikula. Scenáristé Mikki Daughty a Tobias Iaconis slibují, že budou hrát na tu samou romantickou a hlavně nostalgickou vlnu jako originál. Ale hlavní otázka je, jak to tvůrci vymyslí s postavou Patricka Swayzeho, který bohužel před jedenácti lety zemřel. 

---

Vytáhni v hospodě: Jo, existence Hříšného tance 2 z Kuby si jsme vědomi. Ale stejně jako většina světa jsme už skoro zapomněli, že ten film existuje. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace