Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na další Star Trek si počkáme. Paramount zvažuje, jakým směrem sérii posunout


ikona
do_Od
Chris HemsworthChris PineNoah HawleyParamountQuentin TarantinoStar Trek
Paramount stoplo práce na všech chystaných Star Trek filmech. O čem měly být a jak to s tímhle univerzem vypadá? 

Tohle nejsou dobré zprávy. Nová šéfka Paramountu Emma Watts se totiž rozhodla pozastavit práce na všech chystaných Star Trek filmech, aby mohlo studio zvážit, jakým směrem vlastně sérii posune. A pokud vás teď překvapila zpráva, že se chystaly nějaké nové filmy, věřte mi, ještě donedávna jste nebyli sami.

V přípravě byly hned tři nové „treky“. Tím prvním bylo pokračování stávající trilogie s Chrisem Pinem, Zacharym Quintem a Zoe Saldanou, v němž se měl vrátit taky Kirk senior s tváří Chrise Hemswortha. Film ale dojel na hádky ohledně peněz a střídání režisérů, takže ho teď studio zařízlo komplet. Tím druhým byl Star Trek Quentina Tarantina, k němuž psal (a údajně stále píše) scénář Mark L. Smith (Revenant), a o kterém nyní víme, že se měl odehrávat převážně na Zemi v Americe ve třicátých letech a byl plný gangsterů. Sám Tarantino ho popsal jako Pulp Fiction ve vesmíru, jenže už letos v lednu rovněž potvrdil, že film nejspíš nikdy nenatočí. Studio na něm sice očividně dále pracovalo, protože se někomu v Paramountu líbil ten nápad, režisér se ale podílet nechtěl, a tak i tento projekt nyní oficiálně skončil u ledu.

Posledním chystaným filmem a zároveň jediným, který měl donedávna reálně nejblíž ke vzniku, byl samostatný snímek od tvůrce seriálového Farga Noaha Hawlyeho. U studia ovšem narazil jeho scénář. Film se totiž točil kolem záhadného viru, jenž měl vyhladit značnou část známého vesmíru. A jak si asi umíte představit, podobná zápletka v roce 2020 není zrovna dvakrát populární.

Na další Star Trek v kinech si tak ještě reálně pár let počkáme (poslední spekulace tvrdí, že studio ještě zcela neopustilo Tarantinův spin-off a čeká se, až bude hotový scénář), mezitím se však značce i nadále daří v televizi, kde kromě návratu Picarda a pokračování Discovery vzniká další hraný seriál a již brzy dorazí také animovaný Star Trek: Lower Decks. Je tedy alespoň na co koukat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace