Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #570 o Punisherovi a Tenetu


ikona
Mr. Hlad
alex rossbugs bunnychristopher nolanfriday the 13thjason voorheespunisherspider-mantenettotal recallvíkendový výplach
Jaké tajemství skrývá Tenet? Umíte nakreslit Spider-Mana? A co dělá Punisher, zatímco čeká na další film nebo seriál?  

Letní výplach

Detektiv týdne
Filmoví a seriáloví detektivové jsou supermani. Obvykle přijdou na místo činu, po ironické hlášce najdou něco, co před tím přehlédli všichni jejich kolegové a bez větších problémů nový důkaz zasadí do širších souvislostí a to všechno často ještě před úvodními titulky. Jenže ono to je ve skutečnosti malinko složitější

Žraloci týdne
Nejoblíbenějšími zvířaty v Hollywoodu jsou zlatí retrieveři a žraloci. Ti první kvůli tomu, že jde o ideálního psa do rodinného filmu, ti druzí kvůli tomu, jak efektně dokážou žrát vedlejší postavy v hororech. Jak moc blízko ke skutečnosti ale mají filmoví žraloci? 

Srovnání týdne
Akční sci-fi Total Recall je klasika a jeden z nejlepších filmů Arnolda Schwarzeneggera i režiséra Paula Verhoevena. Jenže je otázka, co by na něj řekl Phillip K. Dick, autor předlohy. Ta předloha měla totiž pouhých dvacet stránek. V čem se obě díla liší, zjistíte v tomhle videu. 

Masakrátor týdne
Jason Voorhees je hororová legenda a co se týče skóre, tak má na kontě sakra hodně teenagerů, kteří bůhvíproč pořád jezdí trávit prázdniny do kempu Crystal Lake. A legrace by s ním mohla být i v animáku

Punisher týdne
Punisher se snad časem vrátí. Je otázka, jestli bude mít tenhle komiksový drsňák opět tvář Jona Bernthala, nebo se u Disneyho rozhodnou jít jiným směrem, ale čekání na výsledek by vám mohl zkrátit kraťas Skull: Punisher Reawakened. I když je to v podstatě jen přestřelka, docela se povedla.

Hlas týdne
Ani animákům se nevyhýbá evoluce. A nejenom ta technická, kdy se ručně kreslené příběhy mění ve filmy, které vznikají v počítačích. Je potřeba měnit i dabéry, což samozřejmě platí hlavně u postaviček a hrdinů, kteří existují už pár let. Jako je třeba Bugs Bunny.

Kreslíř týdne
Alex Ross je jedním z nejrespektovanějších komiksových malířů a kreslířů vůbec. A zkusí vás naučit, jak nakreslit Spider-Mana. Ale asi to stejně bude chtít trochu tréninku, takže se připravte věnovat tomu trošku víc času

Tenet týdne
Pořád ještě moc nevíme, co slovo Tenet znamená a snad to zjistíme už za pár dní, až novinka Christophera Nolana dorazí do kin. Ale pár nápověd byste mohli získat z videa, ve kterém se tímhle slovem trošku víc zabývají lidé ze Spyscape a Hayley Atwell. 

Srovnávačka týdne
Na komiksovou disneyovku Velká šestka se už trošku zapomnělo, přitom je to docela škoda, protože to byla fajn akční rodinná podívaná. A dost se u ní očividně vyblbli i tvůrci, což dokazuje tohle video srovnávaček návrhů a hotového projektu.  

Duel týdne
Do_od se vás minule ptal, jaký je váš vůbec nejoblíbenější muzikál. A je toho dost. Takže pokud chcete tipy, klikněte si na diskusi a pár jich dostanete. Ať už půjde o animáky, klasiky nebo hodně svérázné žánrové experimenty. 

Dnes se podíváme na Keanu Reevese. Ten v roce 2022 dorazí rovnou dvakrát a nás zajímá, jestli se víc těšíte na čtyřku Johna Wicka nebo na čtvrtý Matrix. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (21)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace