Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude Tom Hanks hvězdou nové disneyovky?


ikona
Spooner
disneyPinocchiorobert Zemeckistom hanks
Disney pokračuje v hraný adaptacích svých animovaných klasik. A tentokrát nejspíš zlákal opravdu parádní dvojici.  

O hraných předělávkách legendárních animáků od Disneyho si můžeme myslet co chceme, faktem ovšem zůstává, že z nich u myšáka velmi často vykouzlí miliardový hit, a právě tyto kousky tvoří v jejich současné produkci velmi výraznou roli. A tak se jich samozřejmě nezbavíme ani v následujících letech. Po Mulan tak dorazí např. hraná Malá mořská víla, Cruella v podání Emmy Stone či nový Herkules z produkce bratrů Russoových. Mezi chystanými tituly už se pak nějaký pátek nachází také hraná verze legendárního Pinocchia, jehož nenatočí nikdo menší než legendární režisér Robert Zemeckis. A zdá se, že tím lákavé volby v příběhu dřevěného kluka rozhodně nekončí.

Kolem projektu totiž začíná údajně velmi kroužit Tom Hanks, jenž by si měl zahrát laskavého „otce“ Pinocchia, řezbáře Geppetta. Což je samozřejmě role, jež by nedělala hollywoodské legendě žádný problém. Oficiální dohoda sice ještě není na stole, Hanksovi se však prý dostal do ruky scénář a hned po jeho přečtení zavolal starému parťákovi Zemeckisovi, že chce točit. A jelikož spolu tahle dvojice natočila klasiky Forrest Gump či Trosečník, asi by jim nemělo dělat problém se domluvit. Jednalo by se tak o velké shledání po letech a fakt, který by udělal tuto adaptaci mnohem zajímavější. Snad tedy tyto námluvy vyjdou. Už jenom kvůli Zemeckisovi, který potřebuje v posledních letech velký hit jako sůl.

---

Vytáhni v hospodě: Disney chtěl do Pinocchia ulovit Hankse už před pár lety, když měl film natočit režisér Paddingtona Paul King. Teďka jsou ovšem šance na jeho obsazení asi přeci jen vyšší.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace