Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Žena v okně míří na Netflix. Budeme už na středně rozpočtové filmy koukat jen online?


ikona
do_Od
Amy AdamsDisneyfilmNetflixstreamovací službathrillerŽena v okně
Netflix pokračuje v akvizici středně rozpočtových filmů. Na streamovací službu tak zamíří i Žena v okně. 

Žena v okně, thriller s Amy Adams a jeden z posledních filmů, co Foxové chystali ještě za svobodna, se nakonec do kin nepodívá. Snímek totiž koupil streamovací gigant Netflix, jenž tak plánuje proměnit další středně rozpočtový film v obří událost, na kterou se pravděpodobně sesypou desítky milionů diváků z celého světa.

Důvody prodeje jsou pak poměrně jednoduché. Dospělý thriller jako tento se na rodinné Disney+ nehodí a kina budou během letošního podzimu (a ještě celý příští rok) dost nabitá, jelikož tam studia postupně odsunula všechny letošní filmy. Disney tak po vzoru Sony a jejich válečného Greyhound hodilo ručník do ringu a raději se projektu za nemalé peníze zbavilo. Vlastně jsme tak svědky vzniku nového trendu, kdy nejspíš čím dál častěji budeme slýchat o menších a středně velkých filmech, které měly jít do kin, ale z různých důvodů nakonec skončily na streamovacích službách.

Každopádně pro ty, co zapomněli - film vypráví o psycholožce trpící agorafobií (strach z otevřených prostranství), která celé dny tráví sledováním klasických noirových filmů a špehováním svých sousedů. Když se však jednoho dne stane svědky něčeho, co vypadá jako vražda v jednom z protějších bytů od ní, její život se rázem promění v paranoidní peklo. V podstatě jde o takové moderní Okno do dvora, které ještě navíc vychází z knižního bestselleru - de facto jasný hit pro Netflix.  

- - -

Vytáhni v hospodě: Zajímá vás, proč tohle už dávno není případ například Nových mutantů? Na tuto otázku nedávno odpověděl sám režisér filmu Josh Boone. Háček je prý v hereckých kontraktech, které jasně praví, že snímek musí být uveden nejprve v kinech, než zamíří na VOD. Smůla, že něco podobného neměli herci z Mulan.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace