Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Van Damme chystá akční návrat na Netflixu


ikona
Spooner
Jean-Claude Van Dammenetflixthe last mercenary
Béčková legenda Jean-Claude Van Damme zkusí oživit svou kariéru u internetového giganta. A vezme si za vzor filmy Jeana-Paula Belmonda. 

Akční hrdina našeho dětství Jean-Claude Van Damme má svou kariéru už dávno zabitou a v podstatě dvě dekády brouzdá ty největší céčkové vody. Jenže čas od času z nich ovšem přeci jen vyleze a ukáže, že je vlastně docela sympaťák, který si umí ze sebe a své kariéry udělat slušnou srandu. Jako záporák ve druhých Postradatelných byl fajn, větší sympatie si ovšem dokázal získat ve skvělém JCVD a neprávem zapadlém seriálu Jean-Claude Van Johnson, který je přitom povinností pro všechny jeho fandy. A zdá se, že docela hezky upozornit by na sebe mohl i svou další novinkou. Minimálně s ní tedy bude dost vidět, jelikož se s ní uchytil na Netflixu.

V akční novince The Last Mercenary si zahraje tajemného bývalého agenta, jenž se musí vrátit do Francie, aby zde pomohl svému odcizenému synovi, který je falešně obviněn z pašování zbraní a drog. Ano, na první pohled to vypadá jako další hercovo zaměnitelné céčko, jenže snímek by se měl vydat trochu jiným směrem. Podle Van Dammea se totiž jedná o akční komedii jdoucí ve stopách klasik s Jeanem-Paulem Belmondem a bijec z Belgie dodává, že se tímto vrhá do trochu jiného žánru.

Ano, mohou to být klasické promo kecičky, rozhodně to ovšem nezní marně. Obzvláště díky zmiňovanému smyslu pro humor akční mlátičky by mu mohla podobná role sednout. Režie se pak ujme zatím ne dvakrát výrazný David Charhon. Na Netflixu tak pokračují ve velkém v produkci akčňáků a zdá se, že tento kousek bude po vzoru nedávné Ztracené kulky mířit hlavně na evropský trh. Což rozhodně není špatně. Internetový gigant by si pak měl projekt aspoň produkčně pohlídat a Van Damme by si díky tomu mohl připsat zase jeden menší comeback. A snad i aspoň příjemný film.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace