Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Půlnoční běh s Robertem De Nirem


ikona
Mr. Hlad
charles grodinmartin brestmidnight runmoviezonemz live speciálpůlnoční běhrobert de niro
Lovec lidí Robert De Niro a nejšílenější mise jeho kariéry 

Kmotr 2, Zuřící býk, Taxikář, Casino, Tenkrát v Americe, Lovec jelenů, Brazil, Mafiáni, Angel Heart… a mohli bychom pokračovat. Robert De Niro během své kariéry natočil spoustu filmů, z nichž se staly klasiky. A platí to i pro Půlnoční běh, o němž jste možná donedávna vůbec neslyšeli. 

Tahle akční komedie, která mimochodem patří mezi De Nirovy nejoblíbenější filmy, u nás totiž není příliš známá, v Americe jde ale o kultovní věc. De Niro si ji chtěl natočit, protože už měl plné zuby gangsterů a drsňáků a jednoduše měl chuť na něco trošku pohodovějšího. A povedlo se mu to. Tahle buddy jízda jednoho lovce odměn a jednoho ukecaného účetního rozhodně stojí za pozornost, takže pokud ji neznáte, udělá nám radost, když si díky nejnovějšímu MovieZone Live doplníte znalosti. 

Je nám jasné, že Půlnoční běh nebude tak populární jako třeba Čelisti nebo Gladiátor, ale zkuste to brát tak, že vám prostě chceme představit film, který je důležitý, u nás nepříliš známý a měli byste ho vidět. A nebojte se, brzy se chystáme zase na nějaké větší pecky. Každopádně video si můžete jako vždycky pustit na Youtube a audioverze najdete na iTunesSpotifyPodbean. Ohodnotit nás pak můžete na CSFD a pokud vás baví, co děláme, budeme rádi, když nám přispějete na Patreonu

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace