Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netflix si brousí zuby na videoherní klasiku


ikona
Mr. Hlad
Beyond Good & Evilnetflixpikachurob letterman
Netflix si chce hrát 

Bylo by asi předčasné říkat, že adaptacím počítačových her se v Hollywoodu začíná dařit, ale pravdou je, že se situace pomalu lepší. Příští rok uvidíme ambiciózní řežbu Mortal Kombat, Alicia Vikander se chystá na dvojku Tomb Raidera a v kinech slušný úspěch slavili Ježek Sonic i Pokémon: Detektiv Pikachu. A právě režisér posledního zmíněného filmu se k hrám vrátí. Roba Lettermana, který natočil i velmi slušnou Husí kůži, totiž zlákal Netflix, kde bude pracovat na adaptaci herní klasiky Beyond Good & Evil

Hra, která vyšla v roce 2003, tehdy nadchla kritiky, ale hráči si k ní hledali cestu docela dlouho. Dnes jde ovšem o kultovní záležitost. Děj se odehrává ve 25. století na hornické planetě, na niž útočí mimozemšťané. A novinářka Jade zjistí, že vláda možná stojí na jejich straně, takže musí spojit síly s partyzány a emzáky vykopat sama. Respektive ne sama, pomáhat jí bude kámoš Pey´j, který vypadá jako humanoidní prase. A celé to je hodně osobité, hodně zábavné a ve své době i dost revoluční tím, jak velký svět tvůrci hry vytvořili a co všechno v něm hráč mohl dělat. Kdy filmovou verzi uvidíme na Netflixu, bohužel zatím netušíme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace