Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pixar chystá nový animák o mořských příšerách


ikona
Spooner
disneydušefrčímelucapixar
Po Frčíme a Duši přijdou hoši od skákající lampičky s další originální podívanou.  

Pixar sice máme všichni rádi a je zárukou většinou nadprůměrných animáků, v posledních letech ale až moc sázeli na jistotu a mnohdy zbytečné sequely, což mrzelo nejedno filmového fandu. Na parádní originální kousky typu V hlavě a Coco totiž připadá Dory, další Auta či Příšerky. A ani povedené návraty Úžasňákových či Toy Story nálepku některých zbytečnějších kousků úplně nespravily. V poslední době však u Pixaru malinko změnili strategii a začínají zase více sázet na originální tvorbu. Po fantasy Frčíme a (snad) blížící se Duši, totiž studio s lampičkou naservíruje novou podívanou i příští rok.

Animovaná novinka Luca (první concept  art vidíte výše) bude vyprávět o mladém chlapci, který si na Italské riviéře užívá dokonalé léto plné nových zážitků a dobrodružství. A to hlavně díky novému nejlepšímu kamarádovi. Celé léto ovšem může překazit jeho malé tajemství. Hlavní hrdina je totiž ve skutečnosti mořská příšera ze světa pod vodní hladinou. Novinka by pak měla být coming of age kouskem o dospívání a síle přátelství. Snímek si pak vezme na paškál debutující Enrico Casarosa, jenž měl doteď u Pixaru na starosti storyboardy, např. k Ratatouille a Vzhůru do oblak. Luca by pak měla dorazit do kin už příští léto. U Pixaru a Disneyho pak asi kromě další kvalitní podívané doufají i ve velký hit, protože Frčíme kvůli blížící se pandemii v kinech dvakrát neoslnilo a ani Duše to nemusí mít v kinech úplně jednoduché.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace