Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Slepice a cesta do vesmíru


ikona
Mr. Hlad
apolloarchenemychicken runhalle berryjack blackjoe manganiellona obzorurichard linklaterwolf creek
Co čeká hrdiny dvojky Slepičího úletu? Jak se létalo do vesmíru v šedesátých letech? A který zabiják se vrací do práce?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

[reklama

V dramatu Bruised bude Halle Berry bojovat o lásku svého dítěte, ale i dostávat nakládačky v ringu. Joe Manganiello bude v akčním thrilleru Archenemy tvrdit všem ve svém okolí, že je z cizí planety a má nadlidské schopnosti. 

Ve sci-fi dramatu Apollo 10½ se Richard Linklater vrátí do dob, kdy NASA letěla poprvé k Měsíci. Jak to prožíval kluk, který miloval vesmír? V thrilleru The Last Manhunt bude parta buranů nahánět kluka obviněného z vraždy. 

V komedii Můžem i s mužem se čtveřice kamarádek sejde na narozeninové oslavě a proberou všechno podstatné. V komediálním dramatu Mayfield‘s Game bude muset geniální teenager naprogramovat nejlepší hru všech dob. A má na to měsíc. 

Pokračování komedie Slepičí úlet Chicken Run 2 vrací na scénu hrdinné slepice a kohouta Rockyho, kteří musí zničit hrozbu, která může zlikvidovat všechnu drůbež v celém okolí. V hororu Wolf Creek 3 bude lovec Mick Taylor zase terorizovat turisty, kteří se ztratili v Austrálii. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace