Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mortal Kombat bude extrémně krvavý!


ikona
Mr. Hlad
fatalityjames wanjoe taslimlewis tanmortal kombat
Na tenhle film prarodiče neberte. 

V herním světě je série Mortal Kombat klasika, u které proseděly hodiny už dvě generace hráčů, které baví kamarádům vytrhávat páteře nebo jim urážet hlavy. První filmová verze Paula W.S. Andersona je do značné míry kultovní, dvojka se úplně nevydařila a nedávný animák Scorpion´s Revenge bylo velmi příjemné a krvavé překvapení. Celovečerní hraný restart bychom měli vidět začátkem příštího roku, vzniká pod producentským dohledem Jamese Wana a podíváme se v něm samozřejmě na turnaj, kde se hraje o osud celé Země a kde se nevyhrává na body.

Tvůrci už v minulosti slíbili, že tentokrát se doopravdy dočkáme fatalit, brutálních a krvavých zakončovaček, kterými se herní série proslavila. A Lewis Tan, jenž bude mít jednu z hlavních rolí, to teď potvrdil. A rovnou dodal, že vznikají hlavně s pomocí praktických efektů a že měl párkrát problém udržet obsah žaludku na svém místě. Herec z dvojky Deadpoola a seriálů Wu Assassins a Into the Badlands si však pořád nechává pro sebe, koho bude hrát.

Víme, že se objeví ninjové Sub-Zero a Scorpion, vojáci Jax a Sonya Blade, samozřejmě čaroděj Shang Tsung, gangster Kano, shaolinští mniši Kung Lao a Liu Kang, zubatá mrcha Mileena, bůh blesků Raiden nebo upírka Nitara. Chvilku se mluvilo o tom, že Tan ztvární úplně novou postavu, bývalého boxera Colea Turnera, jehož na turnaji čeká hlavně boj se sebou samým. Někteří fandové byli toho názoru, že Tan bude hrát hollywoodskou superhvězdu Johnnyho Cage (jednoduše proto, že je to slavná postava a obsazený nebyl), ale teď to vypadá, že Lews Tan bude Sub-Zero. Takže se o roli podělí s Joem Taslimem z The Raid. Taslim by měl být Sub-Zero jménem Bi-Han a Tan údajně jeho mladší bratr Kuai Liang, jenž po bráchově smrti převzal modrou ninjovskou uniformu. Pořád však jde jen o drby.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace