Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Představí druhá Captain Marvel novou superhrdinku?


ikona
Spooner
brie larsoncaptain marveldisneymarvelms. marvel
Jakou parťačku možná přivítá Carol Danvers v komiksovém sequelu?  

Captain Marvel se sice počítá mezi ty průměrnější komiksovky z MCU, pro Disney a Kevina Feigeho se ovšem jednalo o další komerční trefu do černého, jež celkem bez problémů překonala kdysi bájnou miliardovou hranici a Brie Larson se ani posléze v Avengers: Endgame úplně neztratila. I když si mohla najít lepšího kadeřníka. Se sequelem Captain Marvel se pak počítá v červenci 2022. I když je do samotného natáčení ještě docela daleko, už se začíná spekulovat, o čem by její další dobrodružství mohlo být. A nezní to vůbec marně.

Na internetu se totiž začínají šířit spekulace, že dvojka bude vycházet z marveláckého komiksu Tajná invaze. Hlavní hrdinka by tak měla na Zemi pomáhat potlačit invazi Skrullů. A jelikož o nich je známo, že umí měnit svou podobu, bude mít asi problém poznat, komu věřit. Nebude na to ovšem sama. Podle spekulací by se mělo ve snímku objevit i několik dalších postav z úspěšného univerza a snímek je popisován jako „mini Avengers film.“ Hlavně nám však pokračování možná představí i novou hrdinku Ms. Marvel. 

Mladá superhrdinka s pákistánsko-americkými kořeny Kamala Khan má pak schopnost natahovat se a podle potřeby měnit tvar. Tato postava by se pak měla podle Feigeho plánů dočkat i vlastního seriálu a právě při setkání s Carol Danvers by nám ji mohli tvůrci stylově představit. Jedná se však zatím o drby a vše může samozřejmě dopadnout úplně jinak. Adaptace Tajné invaze ovšem nezní vůbec špatně. Snad tedy příště dostaneme méně rutinní režijní vedení než v případě dvojice Anna Boden/Ryan Fleck a zejména mnohem výraznější a lépe natočenou akci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace