Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem by byly sequely New Mutants?


ikona
Mr. Hlad
antonio banderasjosh boonemarvelmcunew mutantsnoví mutantix-men
S Novými mutanty měl Josh Boone velké hororové plány 

Jestli se na konci srpna Noví mutanti skutečně podívají do kin, na to bychom si ani nevsadili. Zatím to tak ovšem vypadá. Ambiciózní x-menovský spin-off, který chtěl být komornější a především hororovější, ale vznikal hodně bolestivě. U Foxů byl natočený už v roce 2017, pak se měl několikrát dotáčet a přestříhavat a nakonec když Foxe koupil Disney, ukázalo se, že nikdo neví, co s ním. Součástí MCU totiž tihle mladí mutanti být nemohli a vlastně o ně nikdo moc nestál. Ale snad za pár týdnů příběh party hrdinů, kteří jsou zavření v tajemné nemocnici, objevují svoje schopnosti a snaží se nezbláznit z toho, že se jim kdosi nebo cosi hrabe ve snech, vážně uvidíme. Sequely bohužel s největší pravděpodobnosti neuvidíme nikdy, Josh Boone a scenárista Knate Lee však měli připravené další dva díly. A mohlo to být docela zajímavé. 

Dvojka nazvaná New Mutants: Brazil by se odehrávala – jak jste asi uhodli – v Brazílii a řešila by se v něm mimozemská invaze. Měl dorazit techno-organický Warlock a záporačka měla být mutantka Karma, ta se dovede hrabat v mysli ostatních a kontrolovat je. Nakonec by se prý přidala k těm hodným a společně by mimozemšťany seřezali. Třetí New Mutants se zase měly zabývat komiksovým příběhem z devadesátých let Inferno, ve němž démonický čaroděj N'astirh ukradne třináct dětí a chce je obětovat při rituálu, který by měl otevřít bránu mezi naším světem a jeho říší Limbo. A on by mohl vládnout oběma. Rozhodně zní zajímavě, že by každý z dílů zůstával v hororovém žánru, ale přeci jenom k němu zkusil přistoupit jinak. Bohužel šance, že Boone dostane možnost natočit pokračování, je fakt hodně malá. 

---

Vytáhni v hospodě: Možná jste slyšeli, že se v New Mutants mohl na konci objevit Antonio Banderas. Sešlo z toho, Boone ale přiznal, že Banderas neměl hrát Mr. Sinistera, jak se teoretizovalo, ale brazilského miliardáře, tyrana a záporáka pro dvojku Emmanuela da Costu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace