Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sam Rockwell jako hudební legenda


ikona
do_Od
countryhudbalegendaMerle HaggardSam Rockwellzpěvák
Oscarový herec Sam Rockwell plánuje hudební biografii. 

Sama Rockwella máme rádi. Oblíbený herec z pecek jako Moon, Nezapomenutelné prázdniny nebo Tři billboardy kousek za Ebbingem už léta pravidelně dokazuje, že patří mezi ty nejsympatičtější hvězdy Hollywoodu, umí hrát, a navíc si vybírá poměrně zajímavé kousky. Na jeho nové snímky jsme tak pokaždé dost zvědaví, zrovna ten další ale bude přece jen tak trošku jiný.

Rockwell totiž v nové biografii pro Amazon ztvární legendárního hudebníka Merla Haggarda. Cesta tohohle country zpěváka ke slávě byla poměrně klikatá. Od mladého vězně, přes hraní v menších klubech jeho rodného Bakersfieldu, až po podpis s Capitol Records a zařazení mezi nejvýznamnější country zpěváky historie. Film bude kromě toho vyprávět také o Haggardově partnerce a pozdější manželce Bonnie Owens.

K režii každopádně usedne Robin Bissell, která už s Rockwellem točila životopisné drama The Best of Enemies. Se scénářem vycházejícím z knihy Sing Me Back Home jí pak bude pomáhat vdova po zpěvákovi Theresa Haggard. A tady máte jednu z těch známějších pecek.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace