Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér V zajetí démonů chystá další duchařinu


ikona
Spooner
james wanMy Wife & I Bought a Ranchnetflixshawn levy
Hororový hitmaker a ne zrovna oblíbený režisér spojí síly v novém hororu od Netflixu. 

Když se řekne tvůrce hororového hitu, většině filmovým fandů se v současné době vybaví zejména jméno Jamese Wana. Když máte na kontě první díl Saw, Insidious či skvělé V zajetí démonů a do toho máte coby producent skvěle rozjeté celé Conjuring universum, buduje se image úspěšného hororového tvůrce hodně snadno. Není proto divu, že jeho každý plánovaný žánrový kousek vzbuzuje velkou zvědavost, ať už nám ho servíruje z pozice režiséra či producenta. Z té první kategorie pro nás aktuálně chystá horor Malignant a ani v oné druhé roli se rozhodně nefláká.

Coby producent totiž pro Netflix chystá novinku na motivu strašidelného příběhu z Redditu My Wife & I Bought a Ranch. Ten vypráví o páru, jemuž se jako zázrakem podaří koupit vysněný ranč. Jenže brzy zjistí, že ve svém novém hnízdečku rozhodně nejsou sami a nachází se zde i jisté nadpřirozené síly. Společně pak musí podnikat jisté kroky, aby tyto síly a duchy drželi mimo svůj dům. Jenže napětí a násilí se zde začne stupňovat s každým dalším rituálem. Ano, zní to jako každý druhý horor, který jste kdy viděli. James Wan si to ale z produkčního hlediska asi zase pohlídá a navíc mu v tomto pohledu pomůže i Shawn Levy. Ten sice coby režisér nemá úplně nejlepší pověst, jako producent má však docela čuch a má na kontě kromě Stranger Things např. i Příchozí. Teď už jen záleží, kdo se chopí režie. Šance, že si Netflix připíše minimálně další filmový hit, by však mohla být poměrně vysoká.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace