Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

George Clooney se v režijní novince podívá do baru


ikona
Spooner
amazongeorge clooneyThe Tender Bar
George Clooney je za kamerou už pomalu více doma než před ní. O čem bude jeho novinka? 

Herecký matador George Clooney se už dávno stačil zařadit do kategorie herců, kteří slaví úspěchy i za kamerou. Ano, sem tam sice přijde s nevýraznou nudou typu Památkáři, ty ovšem dokáže vyvážit parádními kousky jako Milujte svého zabijáka, Dobrou noc a hodně štěstí či Den zrady. A k zahození rozhodně není ani jeho nedávná minisérie Hlava 22. Clooney je navíc na pozici režiséra čím dál aktivnější, momentálně dokončuje zajímavý post-apokalyptický kousek The Midnight Sky a už si vyhlídl další novinku.

Pro Amazon totiž natočí film The Tender Bar na motivy spisovatele J. R. Moehringera a jeho vzpomínek z dětství. Novinka bude pojednávat o vyrůstání hlavního hrdiny a jeho snaze najít si otcovskou figuru ve strýcově baru. Scénář má pak na starosti oceňovaný William Monahan, jenž má doma Oscara za scénář ke Skryté identitě. Zatím není jasné, zda si Clooney ve snímku i zahraje. Vzhledem k tomu, že se ve svých kouscích rád objevuje, by to však nebylo žádné překvapení. Na první pohled to sice nezní nijak originálně a poutavě, Clooney ovšem sympaticky pokračuje ve svém střídání žánrů, jež mu většinou nedělá velké problémy. Tak snad se mu zadaří i tentokrát a my nevyfasujeme spíš další Památkáře.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace