Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Demolition Mana


ikona
Mr. Hlad
demolition manencyklopedie akčního filmukino aeropopkulturní milníkysandra bullocksylvester stallonewesley snipes
Sylvester Stallone vs. Wesley Snipes 

Teď se budeme trošku vracet v Čase. Nedávno jsme v Aeuro promítali v rámci sedmé Encyklopedie akčního filmu Predátora. No a teď si v rámci páté Encyklopedie akčního filmu pustíme Demolition Mana. O toho jsme se pokoušeli už před několika týdny, ovšem koronavirus a následná karanténa nám udělali čáru přes rozpočet. Teď si to ale vynahradíme a doufáme, že vy s námi. Tahle pecka je totiž s každým rokem lepší. 

Pro ty, co Demolition Mana neznají, tak jen stručně. Superpolda John Spartan při zatýkání superzločince Simona Phoenixe udělal chybu a skončil ve stejném vězení jako jeho protivník. Jenže tohle vězení nemá mříže. Trestanci jsou zmažení a mají být přeprogramovaní tak, aby po propuštění sekali dobrotu. Jenže se to úplně nepovedlo. V budoucnosti, kdy je svět dokonale vyměklý, za sprostá slova se dávají pokuty, násilí neexistuje a záchody fungují úplně jinak než ty naše, nejsou připravení na to, když tam vtrhne psychopat Simon Phoenix. Policie proti němu nemá šanci, a tak je rozmražený i Spartan. A ti dva si dají odvetu. 

Našlapaná akční sci-fi s nemalou porcí jízlivého humoru funguje stejně dobře jako adrenalinová řežba, ale i jako překvapivě chytrá satira. Sylvester Stallone tu dostal parádního protivníka v podání tehdy pořád ještě začínajícího Wesleyho Snipese a první větší roli tu ulovila i Sandra Bullock. A je to prostě boží, takže byste to měli vidět. Šanci dostanete v kině Aero ve středu 29.7. Promítáme v 18:00 a ve 20:30, přičemž na první projekci ještě lístky jsou, druhá je však už prakticky vyprodaná, takže kupujte rychle. Ať pak nemusíte nadávat a nedostanete pokutu za porušení slovního morálního statutu! 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace