Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se druhého Old Guard?


ikona
Spooner
charlize theronGina Prince-Bythewoodnetflixold guard
Podle prvních čísel se zdá, že pokračování akčňáku The Old Guard je nevyhnutelné. Plánovaný sequel ale může mít paradoxně problémy kvůli své hlavní hvězdě.  

Asi jste si stačili všimnout, že jsme v redakci nebyli z komiksové adaptace The Old Guard: Nesmrtelní dvakrát odvaření a řadíme se do tábora nespokojených. Místo svižného akčňáku jsme dostali vlastně dost unylou a ukecanou nudu, v níž sice Charlize Theron ztvárnila dalšího solidní drsňačku, tím ale výčet pozitiv skoro končí. V zámoří jsou ovšem reakce poměrně spokojenější a první čísla naznačují, že za první měsíc uvidí komiksovku přes 72 milionů domácností a Netflix si připíše další velký hit, jenž se snadno zařadí do topky jeho nejsledovanějších titulů. A není proto žádné překvapení, že se už začíná hodně mluvit o dvojce.

O ní se podle zdrojů webu Deadline začína na Netflixu silně uvažovat a dá se předpokládat, že práce na scénáři začnou poměrně brzy. A pravděpodobně u toho bude i scenárista jedničky a autor předlohy Greg Rucka. Internetový gigant by pak rád zpátky nalákal celou vítěznou sestavu a údajně se počítá i s návratem režisérky Giny Prince-Bythewood. Jenže i přesto visí nad dvojkou menší háček, kvůli němuž si budou muset fandové na návrat nesmrtelného týmu nějaký pátek počkat. A ten háček je paradoxně samotná Charlize Theron. Ta má totiž aktuálně prý tak nabitý diář, že se bude muset zkrátka počkat, až bude mít na projekt volno. Druhým problémovým faktorem pak mohou být peníze. 

Netflix se sice nebojí dávat do filmů balík peněz či dávat tučné honoráře hollywoodským hvězdám, do sequelů velkých titulů se ale zase tolik nehrnou a dávají si s nimi na čas. A to právě proto, že si hvězdy typu Charlize Theron řeknou ještě o daleko víc peněz, než posledně. Jenže dá se očekávat, že stejně jako v případě pokračování Bright a Vyproštění i tady Netflix nakonec podlehne. I přes rozporuplný výsledek má totiž v produkční stáji najednou silnou značku s velkým jménem, takže tady se bude dříve či později navazovat. Jen to možná bude trvat o trochu déle, než třeba v případě plánovaného návratu Extraction s Chrisem Hemsworthem.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (5)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace