Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Highlander


ikona
Mr. Hlad
christopher lambertclancy brownconnor macleodhighlandermz live speciálsean connery
Klasika, kvůli které stojí za to přijít o hlavu 

O tom, jaká je první Highlander klasika a pecka, nejvíc vypovídá fakt, že všechna jeho pokračování stojí víceméně za prd. Christopher Lambert jako nesmrtelný Connor MacLeod putuje staletími, snaží se vyrovnat s tím, že není zrovna snadné ho zabít a každý, koho má rád, na rozdíl od něj dřív nebo později umře. Buď stářím, nebo během soubojů s dalšími nesmrtelnými, které obvykle končí tím, že někdo přijde o hlavu. A je jen otázka času, kdy se po staletích opět střetnou cesty Connora a jeho nemesis Kurgana. Zůstat může jen jeden. 

Highlander nabízí i po letech skvělé souboje, zajímavé hrdiny a soundtrack od Queenů, který zní pořád strašlivě dobře. Ale taky tu je parádní Sean Connery, drsné souboje a videoklipový vizuál, díky němuž to celé pořád vypadá parádně. Jestli se někdy dočkáme dlouho chystaného remaku, to se neodvážíme hádat. Originál však stárne s grácií a stojí za to si ho připomenout. Takže si ho po tomhle MZ Live pusťte. Jako vždycky nás najdete na Youtube a audioverze jsou na iTunesPodbean Spotify. A pokud vás baví, co děláme, budeme moc rádi, když nám přispějete na Patreonu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace