Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězda Kingsmanů a Rocketmana si zahraje Tetris


ikona
Spooner
Jon S. BairdkingsmanTaron Egertontetris
Taron Egerton si po nešikovném skokanovi na lyžích a hudební legendě střihne další známou osobnost.  

Když před lety vtrhnul první díl Kingsmanů, spousta lidí se bála, že Taron Egerton bude spíš herec jedné role. Jenže tenhle britský sympaťák dokázal kariéru nakopnout tím správným směrem a rozhodně patří mezi vyhledávané herecké talenty. S ultrašpatným Robinem Hoodem se sice spálil, zároveň se ovšem našel ve ztvárňování slavných osobností. Už ve skvělém feel-good filmu Orel Eddie na sebe coby skokan na lyžích Michael Edwards dokázal hezky upozornit, jeho podání Eltona Johna v oceňovaném Rocketmanovi mu pak definitivně zajistilo stálejší místo v hledáčku producentů. A jak se zdá, v životopisných stopách bude pokračovat i nadále a zahraje si ve snímku Tetris.

Nebojte, nebude se jednat o adaptaci legendární hry, v níž na sebe bude hlavní hrdina za dramatické hudby v napětí skládat kostičky. Egerton si totiž zahraje známého herního tvůrce a designera Henka Rogerse, jenž se podílel na tvorbě a úspěchu ikonické videohry. Snímek bude pojednávat o jeho soudní při se společností mediálního magnáta Roberta Maxwella. Během dlouhé soudní bitvy se mu pak společně s tvůrcem Tetrisu Alexejem Pažitnovem podařilo ukořistit práva na kostičkovou klasiku. Film by tak mohl být hodně zajímavým náhledem do zákulisí tehdejšího herního průmyslu i slušně napínavou soudní bitvou. Novinku pak zrežíruje Jon S. Baird, jenž má na kontě nedávného životopisného Stana a Ollieho či Sviňáka s Jamesem McAvoyem. Na produkci se pak bude podílet Matthew Vaughn. Uvidíme, zda Egerton potvrdí svůj čuch na zajímavé životopisné kousky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace