Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prequel Pomády našel režiséra


ikona
Spooner
Brett Haleyjohn travoltapomádasummer lovin
Chtěli jste vědět, co bylo s Danny a Sandym před Pomádou? Hollywood vám na to velmi rád odpoví.  

Když byste se svých maminek či babiček zeptali, jaký muzikál mají nejradši, většina z nich by vám asi bez váhání řekla Pomádu. Legendární kousek, udělal z Johna Travolty hvězdu a naservíroval několik chytlavých hitů, které se budou na diskotékách a různých zábavách už hrát asi napořád. Už nějaký pátek se pak ví, že u Paramountu by tuto svoji klasiku rádi oprášili, ale jelikož tuší, že na přímý remake by mnoho fanoušků asi nadávalo, rozhodli se vydat cestou prequelu. Což se zdá jako stejně zbytečná snaha, ale nechme se překvapit. Snímek Summer Lovin by měl každopádně pojednávat o oné letní lásce, kterou mezi sebou hlavní hrdinové prožili před nástupem na střední a zpívají o ní ve slavném songu. A nyní tento retro muzikál získal režiséra.

Prequel Pomády tedy natočí Brett Haley, spíše nenápadný režisér, jenž má za sebou několik indie filmů a naposledy jsme od něj mohli vidět teenagerskou vztahovku Všechny malé zázraky s Elle Fanning v hlavní roli. S romancemi náctiletých má tedy už docela zkušenosti. Všichni ale víme, že tady bude spíš záležet na písničkách, choreografii a samozřejmě také hlavních představitelích. Na druhou stranu, proti nostalgickému vzpomínání na Travoltu a Olivii Newton-John to bude mít těžké asi jakýkoliv casting. Tak uvidíme, zda vezme režisér slavnou látku za správný konec a zbaví se menšího nádechu zbytečnost. Ve správných rukou by však mohlo hraní na dobové retro snad hezky fungovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace