Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Denzel Washington a Julia Roberts si půjdou po krku


ikona
Mr. Hlad
denzel washingtonjulia robertsLeave The World Behindmr. robotnetflix
Dvě rodiny, jeden barák, spousta napětí a možná i konec světa 

Julia Roberts a Denzel Washington si spolu před lety zahráli v thrilleru Případ Pelikán, který v jejich kariérách patří spíš k těm průměrnějším filmům. Ne proto, že by byl špatný, ale kvůli tomu, že oba mají na kontě zkrátka spoustu fakt velkých pecek a dnes už filmových klasik. Teď se po letech sejdou před kamerou znovu a vypadá to, že z tohohle setkání by mohl vylézt celkem zajímavý film. Leave The World Behind navíc napíše a natočí Sam Esmail, tvůrce seriálu Mr. Robot, což je další důvod, proč se začít těšit. Dej se bude točit okolo manželského páru Claye a Amandy, kteří spolu se svými dospívajícími dětmi odjedou na prázdniny. Pronajmou si dům a hodlají pár dní v klidu relaxovat. Jenže pak na jejich dveře zabouchají majitelé domu a chtějí se tu schovat. 

V nedalekém městě totiž došlo k výpadku proudu, nefunguje televize, internet a ani nic jiného a nikdo neví, co se stalo. Na venkově to však začne být brzy podobné. V okolí se ozývají podivné hlasité rány, zvířata před čímsi utíkají a ve vzduchu začíná být cítit napětí. Jenže je tu ještě jeden problém. Majitelé domu mají tmavou barvu pleti a rodina, která si dům pronajala, je bílá. A právě kvůli tomu to tu začne brzy vřít a čím hustší je atmosféra, tím méně hrdiny zajímá, co se ve skutečnosti děje venku. A co je doopravdy ohrožuje. Práva na adaptaci románu Rumaana Alama ulovil Netflix a zní to jako potenciální materiál na oscarovku. Kdy se začne točit nebo kdy film dorazí, to samozřejmě nikdo neví, ale s tímhle castingem je jasné, že nám pod radarem neuteče. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace