Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na Netflixu chystají cestu na Měsíc. A dost originální.


ikona
Mr. Hlad
apollojack blacknetflixrichard linklater
Máte chuť zaletět si na Měsíc?  

Richard Linklater je režisér, který rád zkouší nové věci. Dovede natočit „obyčejný film“ a zatraceně dobře, jeho Škola ro(c)ku je i po letech strašně pohodová komedie, ale raději experimentuje. Ve filmové trilogii Před úsvitem, Před soumrakem a Před půlnocí vypráví milostný příběh roztažený na více než dvacet let, v Chlapectví natáčel dvanáct let, aby autenticky zachytil vyrůstání hlavního hrdiny a v Temném obrazu udělal z Keanu Reevese a Roberta Downeyho Jr. animované hrdiny. A právě k poslednímu filmu bude mít blízko i jeho novinka Apollo 10 ½: A Space Age Adventure

Děj se bude odehrávat v roce 1969 a má se točit kolem astronautů a pracovníků NASA, kteří mají v plánu přistát na Měsíci. Stejný prostor tu ale dostane i kluk z Houstonu, jenž nadšeně sleduje všechny zprávy o cestě do vesmíru a na rozdíl od stovek milionů lidí u televize má všechno prakticky z první ruky. Když Linklater chodil do třetí třídy, byl na tom podobně a částečně chce vycházet z vlastních vzpomínek. Nejdůležitější však je, že Apollo 10 ½: A Space Age Adventure bude kombinovat hraný film s animákem. Využívat se má jak 3D grafika, tak i ruční animace a Linklater slibuje hravý a zábavný audiovizuální styl, kterým podtrhne představivost malého kluka posedlého vesmírem. Hrané pasáže jsou už mimochodem natočené a ve filmu se objeví Jack Black nebo Zachary Levi. Rozhodně to zní dost zajímavě. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace