Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #567 o Avengers a Millenium Falcon


ikona
Mr. Hlad
avengerscaptain americacharlize therondoctor sleepiron manmillenium falconold guardshiningstar warsstephen kingvíkendový výplach
Jak by vypadalo finále Avengers jako 16bitová hra? Jak se měnily triky u Iron Mana? A jak se staví Millenium Falcon s pomocí síly?  

Pořádný výplach

Bitva týdne
Avengers: Endgame měli možná nejvelkolepější finálovou bitku, jakou jsme kdy v kině viděli. Řezali se tam úplně všichni. A ono by to bylo docela efektní i v šestnáctibitové podobě

RIP týdne
Před několika dny zemřela Kelly Preston, pro většinu filmových fandů hlavně manželka Johna Travolty, bylo by ale fér připomenout si, že za sebou měla i slušnou filmovou kariéru a objevila se ve filmech jako Jerry Maguire, Škola superhrdinů nebo Dvojčata. A bylo toho víc. 

Komiksovka týdne
Netflixovská novinka Old Guard: Nesmrtelní nás sice extra nenadchla, ale jestli vám sedla, možná by vás mohlo zajímat, jak moc vycházela nebo nevycházela z komiksové předlohy. 

Slang týdne
Russell Crowe je Novozélanďan jak poleno a nikdy se za to nestyděl. Takže pokud byste potřebovali někoho, kdo by vám ukázal rozmanitosti slangu Austrálie a Nového Zélandu, asi jen těžko byste hledali někoho lepšího

Lego týdne
To muselo dát práce. A přitom taková blbost! Jak moc se musí člověk nudit, aby udělal video, ve kterém staví Lego Millenium Falcon jako že s pomocí síly, ale ve skutečnosti s pomocí strašného množství střihů? 

Efekty týdne
Iron Man je marvelovka, která to všechno odstartovala. Ale už má svoje roky. Na druhou stranu u Disneyho si vždycky uměli triky pohlídat, takže i dnes vypadá celkem k světu. Jak se vlastně tenhle superhrdina měnil co se vizuálních efektů týče? 

Srovnání týdne
Z hororu Doktor Spánek se asi nestane taková klasika jako z Osvícení, ale rozhodě jde o hodně povedenou podívanou. A tyhle dva filmy si stejně nejspíš většina fandů bude pouštět společně. Co mají společného a čím se liší, zjistíte tady

Song týdne
Take on Me od A-Ha je jeden z těch songů, který zná snad doopravdy každý. Takže jsou něco jako Simpsonovi ve světě seriálů. Spojit tyhle dvě věci dohromady tedy bylo víc než logické. 

Hrdina týdne
Asi jste slyšeli o klukovi, který skočil před zuřícího psa, aby ochránil svou ségru a odnesl si z toho jizvu přes půl obličeje, kterou by mu záviděl i Heath Ledger jako Joker. Tohohle prcka teď plácá po zádech celý internet. A Chris Evans se rozhodl poslat mu stylový dárek. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejméně výraznou roli v kariéře Brada Pitta. Moc vás (a nikoho dalšího) neoslovil v romanci Seznamte se Joe Black a v Mexičanovi. Dalo se to čekat. 

Dnes se podíváme na filmy o časových smyčkách. Premiéru mělo chválené Palm Springs a nás by zajímalo, který z filmů, ve kterém jsou hrdinové tak trochu ztracení v čase, máte raději. Je to Na Hromnice o den více nebo Na hraně zítřka? Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

 Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace