Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmy v síti #3: Cobra Kai, Charlize Theron a Mizerové


ikona
Mr. Hlad
amazonapple tvbad boyscharlize theroncobra kaifilmy v sítihbo gonetflixold guard
To nejzásadnější ze světa streamovacích služeb 

Jsou prázdniny a my sice nezevlíme někde u moře nebo u rybníka, ale máme spoustu práce (všichni) a angínu (imf), takže nám snad odpustíte, že nové Filmy v síti vycházejí o pár dní později, než jsme původně plánovali. I tentokrát se v nich podíváme na novinky Netflixu, HBO Go a dalších streamovacích gigantů a prcků. Dojde samozřejmě na novinky, které jsme v době natáčení ještě neviděli, ale teď už víme, jestli se povedly, nebo nepovedly, a dáme vám i pár tipů na starší nebo snadno přehlédnutelné věci. 

Takže se těšte na Charlize Theron a její komando nesmrtelných, neprávem zapadlou a nádherně tupou námořní akci Bitevní loď, ze které by měl radost Michael Bay, návrat Cobra Kai a lehké zamyšlení nad tím, jestli je dobré hrabat se ve starých filmech a seriálových epizodách, jejichž obsah je dnes považovaný za kontroverzní. Sledovat nás můžete klasicky na Youtube a samozřejmě máme i audio, takže si nás můžete pustit do uší přes SpotifyPodbean nebo iTunes. A pokud nás budete chtít podpořit, tak to můžete udělat na Patreonu. Budeme rádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace