Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netflix odhalil svých 10 nejpopulárnějších filmů


ikona
do_Od
Charlize TheronExtractionNetflixrekordsledovanostThe Old Guard
Na co lidi na Netflixu koukají? 

Ještě před pár lety byste z Netflixu marně dostávali jakékoli údaje o sledovanosti. Slavný streamovací gigant byl pověstný ochranou svých dat, pak ale zjistil, že příležitostné chlubení se rekordními čísly v přibývající konkurenci možná není tak úplně marná věc. No, a tak teď s každou větší premiérou – ať už seriálovou, nebo filmovou – pravidelně dostáváme aktualizovaný žebříček těch nejpopulárnějších věcí na Netflixu, který si následně můžeme ověřit i v samotné aplikaci, která mimochodem nejvíc trendující věci v jednotlivých zemích rovněž nabízí jako indikátor toho, na co by měli asi lidi koukat.

A zatímco v nejnovějším žebříčku ještě nefigurují čísla z novinky Old Guard s Charlize Theron, snímek alespoň v Americe na několik dní obsadil nejsledovanější věc na Netflixu, dá se tedy očekávat, že tahle komiksová adaptace skončí hodně vysoko. No a jak to tedy zatím vypadá bez ní?

Na prvním místě je stále Extraction, které za první měsíc od premiéry zhlédlo 99 milionů lidí. Solidní. Druhý je Bird Box (89), třetí Spravedlnost podle Spensera (85), čtvrtý 6 Underground (83) a páté místo drží Vražda na jachtě s Jennifer Aniston a Adamem Sandlerem, která nasbírala 73 milionů zhlédnutí. Druhé polovině žebříčku pak vévodí Scorseseho Irčan (64), dále Affleckova Trojí hranice (63), komedie Ta druhá (59), španělský horor Díra (56) a konečně romantika Dokonalé rande se 48 miliony. Tak co, půjde Charlize jako první přes 100? My sice doufáme, že ne, tahle meta by přece jen měla padnout v rámci nějakého povedenějšího filmu, osobně se však bojím, že to parta nesmrtelných nakonec dá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace